Για μια νυχτιά

Για μια νυχτιά

Όχι δεν είναι η συνάντηση δυο ανθρώπων που γνωρίζονται…

… ερωτεύονται και συνευρίσκονται ερωτικά, δεν έχει το διστακτικό άγγιγμα δυο νέων που πρωτοανακαλύπτουν το φύλο τους, δεν εμπίπτει στην κατηγορία της ανδροτραγανίστρας ώριμης Σαμάνθα του “Sex and the City” αλλά και δεν είναι προϊόν αρρωστημένης αναζήτησης ερωτικού συντρόφου όπως σε κείνη την παλιά ταινία « Looking for Mr Goodbar”.

Πιθανώς να έχει κάτι από το μυστήριο μιας εξερεύνησης σε μέρη απάτητα ή την γλυκειά αγωνία της τυφλόμυγας που παίζαμε μικροί, την περιέργεια της δοκιμής όπως όταν δοκιμάζεις μια εξωτική κουζίνα ή ένα άγνωστο κοκτέιλ, σίγουρα έχει ανεμελιά και γιατί όχι γνήσια, απλή ερωτική επιθυμία.

Είναι η κατάληξη μιας ωραίας ή μέτριας βραδυάς, είναι συνήθως λουσμένο στις μπύρες και στο αλκοόλ, μπορεί να είναι παθιασμένο ή όχι, τέλειο, μέτριο ή κακό, ορμητικό ή ζαλισμένο sex με έναν άγνωστο σύντροφο της μιας νύχτας.

Το άδειο βλέμμα της αγουροξυπνημένης κοπέλλας στο άγνωστο περιβάλλον ενός δωματίου, δίπλα σε έναν επίσης άγνωστο κοιμισμένο νεαρό, και τα κύματα κοριτσίστικης συστολής που την καταλαμβάνουν όσο συνέρχεται από το hangover, αποτυπώνονται υπέροχα σ’αυτό το φιλμάκι που με τόση ευαισθησία έχει φτιάξει ένας άνδρας!

 

 

Της Μαριάννας Καραβασίλη
Πηγή: peopleandideas.gr

Thessaloniki Arts and Culture 

 

 

Διαβάστε επίσης

Close