Φεστιβάλ Θάλασσας 2013

Φεστιβάλ Θάλασσας 2013

Στο Ανοικτό Θέατρο Νέων Μουδανιών, από Σάββατο 6 Ιουλίου έως και το Σάββατο 17 Αυγούστου 2013.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων:

Σάββατο 6 Ιουλίου:
Ελένη Βιτάλη, «Δρόμοι που αγάπησα» Καλοκαίρι 2013.
Η μεγάλη ελληνίδα ερμηνεύτρια σε μια διαδρομή – αναδρομή με τραγούδια απ’ όλη τη δισκογραφική της πορεία, σε μία πληθωρική μουσική παράσταση όπου λαϊκοί ήχοι, παραδοσιακά μονοπάτια, έντεχνα και ροκ ακούσματα εναλλάσσουν ρυθμικά τη μουσική σκυτάλη.

Σάββατο 13 Ιουλίου:
«Άνδρες έτοιμοι για όλα» σε κείμενο και σκηνοθεσία Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου.
Πρωταγωνιστούν: Κώστας Κόκλας, Θανάσης Ευθυμιάδης, Κώστας Ευρυπιώτης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μάνος Ιωάννου, Μαίρη Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου, Νίκη Λάμη.

Δείτε για την παράσταση εδώ

Σάββατο 20 Ιουλίου:
«Μια απίθανη νταντά» σε σκηνοθεσία Ταμίλας Κουλίεβας.
Παίζουν: Φώτης Σπύρος (Παιδική σκηνή).

Κυριακή 21 Ιουλίου:
Γιώργος Νταλάρας – Γλυκερία, «Μικρά Ασία – Βυζαντινός Εσπερινός».
Συναυλία αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα. Ο Γιώργος Νταλάρας επιστρέφει και συναντά ξανά τη Γλυκερία. Οι δυο
καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους σε ένα αφιέρωμα στον σπουδαίο συνθέτη Απόστολο Καλδάρα, τα τραγούδια του οποίου παραμένουν ζωντανά μέχρι σήμερα.

Πέμπτη 25 Ιουλίου:
«Ο επιθεωρητής» του Νικολάι Γκόγκολ.
Ο Θεατρικός Οργανισμός Ακροπόλ σε συμπαραγωγή με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας, παρουσιάζουν την καυστική κωμωδία του Νικολάι Γκόγκολ Ο Επιθεωρητής. Ο Σπύρος Ευαγγελάτος σκηνοθετεί τους Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Γιώργο Αρμένη, και άλλους σπουδαίους ηθοποιούς σε ένα έργο που σατιρίζει τη διαφθορά και τη σήψη του κρατικού μηχανισμού.

Σάββατο 27 Ιουλίου:
«Τα παιδιά θα `ρθούνε στις οκτώ», σε κείμενο και σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, με τον Αλέξανδρο Ρήγα και τη Βασιλική Ανδρίτσου.
Ένα κωμικό θρίλερ για την ζωή μας, μια κωμωδία σχέσεων και καταστάσεων.

Τετάρτη 31 Ιουλίου:
«Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες» του Ιούλιου Βερν, σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη.
Η παράσταση θα μας ταξιδέψει μαγικά σε 4 Ηπείρους, μιλώντας τις γλώσσες 9 χωρών, “παίζοντας” διαδραστικά με τους μικρούς θεατές, οι οποίοι θα γνωρίσουν πρωτόγνωρους τόπους, παράξενους λαούς!

Σάββατο 3 Αυγούστου:
Η Χάρις Αλεξίου με τους Nouveau Sextet.
Μπαλάντες, Δημοτικά, Ανατολίτικα, Έντεχνα, ό,τι μας έκανε να αγαπήσουμε σ΄ αυτήν και ό,τι μας ένωσε μαζί της, δημιουργούν ένα κλίμα που μας κάνει να νιώθουμε πως παίζει μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Παρασκευή 9 Αυγούστου:

«Μήδεια» του Ευριπίδη.
Ο Σπύρος Ευαγγελάτος καταπιάνεται με τη Μήδεια του Ευριπίδη, για δεύτερη φορά, 12 χρόνια μετά το πρώτο του ανέβασμα. Αυτή τη φορά επιστρέφει στις `ρίζες` της τραγωδίας, με έναν αμιγώς αντρικό θίασο και μάσκες. Στο ρόλο της Μήδειας, ο Γιώργος Κιμούλης.
Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Κιμούλης, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Τάσος Νούσιας, Μάνος Βακούσης, Νικόλας Παπαγιάννης, Νίκος Αναστασόπουλος, Δημήτρης Παπανικολάου.

Σάββατο 10 Αυγούστου:
«Ένα παιδί μετράει τ` άστρα» του Μενέλαου Λουντέμη.
Το κλασικό πια μυθιστόρημα του Μενέλαου Λουντέμη «Ένα παιδί μετράει τα’ άστρα» ανεβαίνει στη σκηνή, με την καθοδήγηση της Βαρβάρας Δούκα.
Στη μουσική αυτή παράσταση για παιδιά, πρωταγωνιστούν ο Κώστας Βουτσάς, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Σάββατο 17 Αυγούστου:
«Το γάλα» του Βασ.Κατσικονούρη
Η παράσταση «Το γάλα», του Βασίλη Κατσικονούρη με το θίασο της Άννας Βαγενά, μία από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες των τελευταίων χρόνων.

Ανοικτό Θέατρο Νέων Μουδανιών, Νέα Μουδανιά, Χαλκιδική 63200, τηλ: 23733-50200 (Δήμος Μουδανιών)

Close