.

Πεντακάθαρα κρυστάλλινα νερά, αεράκι ακόμα και με καύσωνα, υπέροχες μυρωδιές από τη φύση σε μικρές παραλίες λιμανάκια. Τι άλλο να ζητήσουμε;

Λένε ότι η Αρναία είναι το πιο όμορφο χωριό στην ορεινή Χαλκιδική. 

Μια υπέροχη διαδρομή από τη Θεσσαλονίκη για τα Στάγειρα, και ένα εξαιρετικό θεματικό πάρκο, το "'Αλσος Αριστοτέλη"!

Καταρράκτες και μπάνιο σε έναν κρυμμένο παράδεισο, στο βάθος μιας χαράδρας μέσα στο πράσινο! Μικρή περιπέτεια, μεγάλη απόλαυση.

21 παιδιά κινηματογραφούν, με τα πιο σύγχρονα τεχνικά μέσα, σκηνές που κόβουν την ανάσα, στο πιο εντυπωσιακό κομμάτι της Ελλάδας.

Μόλις 120 χλμ από τη Θεσσαλονίκη, ένας τυρκουάζ παράδεισος.

Μια φωτογραφική περιήγηση σε μια πόλη με μεγάλη και ιδιαίτερη ιστορία.

Μια φωτογραφική βόλτα σε μια πόλη που αναδύει μυρωδιές ιστορίας αλλά και ρομαντικής ατμόσφαιρας!

Κάποτε λεγόταν το μαργαριτάρι της Μεσογείου…

Εξαιρετική φύση, λιβάδια, παπαρούνες, νεροβούβαλα, χιλιάδες πουλιά, μαγαζιά με υπέροχες γεύσεις και στο φόντο τεράστιοι βουνίσιοι όγκοι τυλιγμένοι από σύννεφα.

Γνωρίζετε ότι η Σχολή και τα σπήλαια, που δίδαξε ο Αριστοτέλης τον Αλέξανδρο, βρίσκονται στη Νάουσα και μάλιστα πλέον μπορούμε να νιώσουμε με μια επίσκεψη το περιβάλλον και τις συνθήκες της εποχής;

Απογευματινή βόλτα στην οδό Λήδρας, έναν πλακόστρωτο, πολύβουο πεζόδρομο, με πολύ κόσμο και κίνηση, εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια, καφέ...

Ρώμη, πολυαγαπημένη πόλη. Ένα "ζωντανό" μουσείο, όπως τη χαρακτηρίζουν πολλοί.

Νέο ψηφιακό Μουσείο, αφιερωμένο στον Πλάτωνα και το έργο του!

Βρεθείτε εικονικά στον Παρθενώνα, στο Ερέχθειο, στον ναό της Αθηνάς Νίκης με ένα κλικ από το σπίτι σας!

H συγγραφέας Κωνσταντίνα Τασσοπούλου βάζει στοίχημα με τον εαυτό της να επισκεφτεί 6 διαφορετικούς, αξιομνημόνευτους πολιτιστικούς χώρους σε μια ημέρα. Και το κερδίζει.

Μια «μικρή καντίνα», με υπαλλήλους μόνο άτομα με αναπηρία, θα αρχίσει να λειτουργεί στην πόλη του Βόλου, σε κτήμα με δέντρα, αρωματικά φυτά, ξύλινα τραπεζάκια πικ – νικ και ρετρό καρέκλες και με θέα στη θάλασσα.

Κρυσταλλένια γαλαζοπράσινα νερά και σιμιγδαλένιες αμμουδιές συνθέτουν τις ωραιότερες παραλίες του τόπου μας!

Αυτό το φως το άπλετο, το μπλε του ουρανού και της θάλασσας ταξιδεύουν την ψυχή και το μυαλό ! Αν υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο σίγουρα ξεχωρίζει η Ελλάδα, είναι τα νησιά της!

Close