Φτιάχνουμε πολύ γρήγορα, σπιτικούς, νόστιμους κύβους μυρωδικών

Φτιάχνουμε πολύ γρήγορα, σπιτικούς, νόστιμους κύβους μυρωδικών

Αξιοποίησε τις θήκες για τα παγάκια, για να φτιάξεις τους δικούς σου σπιτικούς κύβους μυρωδικών, τους οποίους μπορείς άνετα να προσθέσεις σε όλα σου τα φαγητά.

Πρόκειται για μια ευκολία που λύνει τα χέρια της νοικοκυράς (και του νοικοκύρη) προσφέροντας στη στιγμή (φρέσκα) βότανα διατηρημένα σε ελαιόλαδο.

Για να υλοποιήσεις την ιδέα:


Ετοίμασε στον πάγκο σου τα φρέσκα μυρωδικά που σου αρέσουν (βασιλικό, δυόσμο, άνηθο, ρίγανη, δεντρολίβανο, θυμάρι, φασκόμηλο): Ψιλόκοψέ τα, ρίξε ελάχιστη ποσότητα από κάθε βότανο μέσα σε καθεμία θήκη, συμπλήρωσε με ελαιόλαδο και βάλε την παγοθήκη στην κατάψυξη.

Όποιο μυρωδικό σου χρειαστεί για το μαγείρεμα, το βγάζεις επιτόπου από την κατάψυξη και το ρίχνεις στο φαγητό (όσο είναι στη φωτιά), για να προσθέσει τη νοστιμιά και το άρωμά του.

 

Πηγή: bimag.gr

 

Thessaloniki Arts and Culture

Διαβάστε επίσης

Close