.

Οδηγίες Χρήσης

Πώς να μας στείλετε υλικό:


•    Αν διοργανώνετε κάποια εκδήλωση ή θέλετε να γνωστοποιήσετε κάποια εκδήλωση, πατήστε το πλαίσιο  “Αναρτήστε τα δικά σας events” και βάλτε το κείμενό σους στο πλαίσιο comments. Θα το διαβάσουμε και εφόσον αρμόζει στην θεματολογία μας,  θα το εγκρίνουμε πολύ σύντομα.


•    Αν είστε δημιουργός από την Θεσσαλονίκη ή ζείτε στην Θεσσαλονίκη, στείλτε μας ενημέρωση στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Εμείς θα προωθήσουμε το ενημερωτικό σας σημείωμα στον υπεύθυνο του τομέα που εντάσσεται η δουλειά σας (Fine Arts: Μαρία Κενανίδου, Φωτογραφία: Θανάσης Ράπτης)


•    Αν θέλετε να μας στείλετε Δελτίο Τύπου και ενημερωτικό υλικό, στείλτε τα στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


•    Αν ενδιαφέρεστε για διαφήμιση, γράψτε μας στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


•    Αν θέλετε να σχολιάσετε οποιαδήποτε θέμα δημοσιεύουμε, υπάρχει χώρος για σχόλια κάτω από κάθε θέμα (ο σχολιασμός βοηθάει και τους υπόλοιπους αναγνώστες να παίρνουν διαφορετικές γνώμες)

 

Close