.

Δύο φωνές και μια κιθάρα κάνουν μια ορχήστρα; Ίσως όχι όπως έχουμε στο μυαλό μας οι περισσότεροι την ορχήστρα, όμως σίγουρα αρκούν για να "ντύσουν" με αγαπημένες μουσικές μια βραδινή έξοδο.

Τυφλόμυγα, Θέατρο του Άλλοτε, Αιθερόπλοο. Φόβος, Κάτω Κόσμος, Έρωτας, Μπερνάρντα Άλμπα. Η ψυχή πίσω απ’ όλα αυτά είναι η Βαρβάρα.

Βάθος ερμηνείας, μουσικότητα και εμπειρία της τεχνικής στον κόσμος της επαγγελματικής απόδοσης...

Όλοι μας είμαστε ευφυείς... Απλώς οι περισσότεροι δεν έχουν ανακαλύψει ή εκπαιδεύσει ακόμα τα ταλέντα τους...

Η γνωριμία με την Αλεξάνδρα Καλέτσαρη έγινε την 1η Νοεμβρίου με αφορμή τη συμμετοχή συγκροτημάτων τζαζ στα πλαίσια του Χριστουγεννιάτικου πάρκου "Αστερόκοσμος", στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.

Γιώργος Μέκρας / Giorgos Mekras

Motherwhat

4956 φορές

Μία υπέροχη μπάντα της Θεσσαλονίκης. Τους είδαμε στην έναρξη του 1st Music Band Festival της ΔΕΘ και μας εντυπωσίασαν με τον ήχο τους (Κλασσικό Ροκ και Alternative).

Εύα Γερομιχαλού / Eva Geromichalou

 

Η Εύα Γερομιχαλού γεννήθηκε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Είναι μαθήτρια Λυκείου. Συμμετείχε τα τρία τελευταία χρόνια στην Έκθεση Μαθητικής Φωτογραφίας, που διοργανώνει το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και το 2012 πήρε το 1ο βραβείο.

 

Έχει πάρει 2 φορές μέρος σε εκθέσεις φωτογραφίας στο Reggio της Ιταλίας, όπου πήρε τιμητική διάκριση το 2011. Έχει κάνει δύο ατομικές εκθέσεις στο καφέ 'Αστόρια' (Πλατεία Ναυαρίνου) και στο καφέ 'Ανδρομέδα' (Ροτόντα).

 

Επίσης πήρε μέρος στους διαγωνισμούς "Συννεφιές και λιακάδες" (Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου) και "Όταν ο λύκος δεν είναι εδώ" (Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης), όπου έλαβε τιμητικές διακρίσεις. Τέλος συμμετείχε στην έκθεση Cheap Photo” και στην έκθεση που έγινε στο λιμάνι, στα πλαίσια του 'photo day' που διοργάνωσε η 'Stereosis'.

 

Επιλογή - επιμέλεια στήλης, Θανάσης Ράπτης / Thanassis Raptis

 

Δείτε την έκθεση εικόνων στο τέλος του άρθρου, μετά τα σχόλια:

Ο Δημήτρης Ζωγράφος / Dimitris Zografos, γεννήθηκε στην Κολωνία Γερμανίας το 1969 και από το 1980 είναι μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Ο Κυριάκος Κατσαρέας / Kyriakos Katsareas, μέλος του Φωτογραφικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, γεννήθηκε το 1965 στη Θεσσαλονίκη, όπου ζει και εργάζεται ως σήμερα.

Lemonostifel

17236 φορές

Και το ταξίδι ξεκινά,με φόντο τη Καστοριά. Ο Γαβρίλος βρίσκει τον Χάρη και με παρέα το τσέλο της Εύης γίνεται το πρώτο demo.

Close