Artist: Charlie Powell

Σου λεω πως ετσι ειναι οι σχεσεις

Ανατρεπτικός, άμεσος, σε κάποια σημεία με ωμή γλώσσα, ο συγγραφέας μας δίνει την άποψή του που κρύβει αρκετές αλήθειες (αν και σίγουρα θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις).

Δεν είμαι ειδικός επί του θέματος. Κάθε άλλο. Αλλά είμαι Έλληνας. Κι έχω άποψη. Κι έχω και απαίτηση. Να με διαβάσεις. Και μετά να με «σταυρώσεις». Γιατί κι εσύ Έλληνας είσαι και ξέρεις.
Είμαι ο Μπάμπης Λάμπρου, δεν είμαι καλά, αλλά γράφω για τις ερωτικές σχέσεις.

Σχέση και περίοδος

Μην ακούτε αυτό που λένε ότι μόνοι οι γυναίκες περνούν αυτό το «ζόρι» της φύσης. Αγαπητές μου, μάθετε από εμένα, ότι το περνούμε και οι άνδρες. Ή έστω τις συνέπειές του. Και πολύ συχνότερα από εσάς. Το καλό με εμάς είναι ότι κρατάει λιγότερο. Απλά, όταν χάνει η ομάδα μας ή πάμε κουβά για ένα γκολ, καλό θα είναι να μη μας ρωτάτε τι έχουμε για τις επόμενες 1-2 ώρες. Περίοδο έχουμε. Γκέγκε;

Σχέση και χωρισμός

Ο σωστός ο χωρισμός πρέπει απαραίτητα να συνοδεύεται από το καλύτερο σεξ που θα έχουν βιώσει τα δύο προς χωρισμό μέλη κατά τη διάρκεια της μεταξύ τους σχέσης. Ορισμός, αξίωμα και δόγμα ταυτόχρονα. Οτιδήποτε λιγότερο προκαλεί απωθημένα σε ένα ή/και στα δύο χωρισμένα άτομα και την πληρώνουν οι επόμενοι (μέλλοντες κερατάδες). ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην χωρίζετε συνεχώς για να βρίσκετε αφορμή να κάνετε σεξάρα. Από την απομάκρυνση από το κρεβάτι, ουδέν «ναι, αλλά να μείνουμε φίλοι» αναγνωρίζεται.

Σχέση και χωρισμός, part 2

Πριν από το καλό σεξ, θα πρέπει να βρείτε την κατάλληλη ατάκα/λόγο για να τα «σπάσετε» με αυτήν/αυτόν που μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν «ό,τι καλύτερο μου συνέβη». Μην καταφύγετε στην εύκολη λύση, aka κλισέ. Τα «δεν σου αξίζω», «δεν μου αξίζεις», «έκανες follow στο Instagram τη Στικούδη/τον δεν ξέρω ποιος είναι hot για εσάς τις γυναίκες» είναι πια παρωχημένα και ξεπερασμένα. Πρωτοτυπήστε. Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε εντυπωσιακές προτάσεις γάμων. Σε γήπεδα, σε τρένα, σε πανηγύρια (το είδα κι αυτό φέτος). Ας δούμε μια φορά κι έναν ουάου χωρισμό. Και μετά να αναρωτιόμαστε μεταξύ μας: «Αχχχ τι του απάντησε; “Άντε γαμήσου παλιοκαργιόλη, ψόφα” ή “δεν με νοιάζει, έτσι κι αλλιώς πηδιέμαι με τον χρυσαυγίτη της γειτονιάς”»;

Σχέση και απόσταση

Αν δεν βρείτε φόρμουλα να βρίσκεστε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, παρά τις καλές σας προθέσεις, δεν πρόκειται να τραβήξει. Ακόμη και όσοι το τραβάτε, το τραβάτε από τα μαλλιά. Κι όταν η τρίχα γίνεται τριχιά, ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται (καταλάβετε τι έκανα τώρα, έτσι;). Γι’ αυτό χωρίστε, απαραιτήτως με ένα καλό σεξάκι (δες κεφάλαιο «Σχέση και χωρισμός»).

Σχέση και «νιώθουμε άραγε το ίδιο ή εσύ κάτι πιο λίγο»

Ίσως η μοναδική περίπτωση που βρίσκει εφαρμογή το εκατομμυριοειπωμένο «δεν σου αξίζω, αξίζεις κάτι καλύτερο». Βεβαίως και πάλι δεν σας δίνεται η δυνατότητα να το ξεστομίσετε, ωστόσο έχετε διορία ενός μήνα να νιώσετε κι εσείς το ίδιο (αλλάζουν τα συναισθήματα καμιά φορά, σπάνια βέβαια). Αν περάσει το παραπάνω χρονικό διάστημα και η αντίδρασή σας στο «ήρθε ο Βασίλης από την Παταγονία για να σου κάνει έκπληξη» είναι ίδια με αυτήν στο «στη Μύκονο ο Γιάννης Πρετεντέρης, δείτε τον με το μαγιό που ξεσήκωσε την παραλία», τότε υπάρχει πρόβλημα. Αν πάλι, είστε εσείς που νιώθετε το περισσότερο σε σχέση με το πιο λίγο του συντρόφου σας, δώστε της/του ένα μήνα περιθώριο. Και μετά κάντε της/του έκπληξη από τη Παταγονία.

Σχέση και σεξ

Για όσους προχώρησαν τους μεσότιτλους κι έφτασαν κατευθείαν σε αυτόν, έχω να σας προτείνω κάποια πολύ καλά σάιτ στα οποία δεν χρειάζεται καν το πρώτο μέρος (σχέση) για να έχεις το δεύτερο (σεξ) (απ’ όσο μου έχουν πει). Αλλά επειδή δεν μ’ αρέσουν οι δήθεν, δηλαδή οι fake (taxi, agent κλπ) καταστάσεις, θα σας ξηγηθώ ντόμπρα και σε εσάς και σε όσους είχαν την υπομονή να διαβάσουν και τα παραπάνω. Δεν έχω φτάσει ποτέ σε αυτό το σημείο της σχέσης. Έχω ακούσει/διαβάσει/αντιληφθεί, όμως, ότι το σεξ όσο καλό κι αν είναι, σε ορισμένους ανθρώπους δεν αρκεί. Αν θέλουν ποικιλία και την προτιμούν από την ποιότητα, το κέρατο δεν το γλιτώνετε. Οπότε, μην προχωρήσετε σε ακρότητες, ή σε πράγματα που αργότερα ξέρετε ότι θα μετανιώσετε και απλά τα κάνετε μόνο και μόνο για να τον/την κρατήσετε. Παραδείγματος χάρη, Ελένη δεν είναι απαραίτητο να του ανοίξεις κι άλλη πόρτα αν πιστεύεις ότι θα πρέπει να χρησιμοποιείς μόνο την κύρια είσοδο κι εσύ Πάρη δεν είναι απαραίτητο να συναινέσεις στην παρουσία του Γιανίκ στο κρεβάτι σας για να γίνει το ζήτημα «πιο ενδιαφέρον». Επίσης, ούτε εσύ είσαι αναγκασμένος να ανοίξεις την αντίστοιχη πόρτα με αυτήν της Ελένης, παρά το ότι «το γουστάρουν πολλοί, να δεις θα σ’ αρέσει». Δάχτυλο εκεί θα βάλει μόνο ο γιατρός σου, κι αυτό θα γίνει μετά τα 50.

Σχέση και σεξ, part 2

Επιπλέον, μου έχουν πει ότι το στοματικό σεξ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και για τα δύο φύλα. Η αδικία έγκειται στο γεγονός ότι οι γυναίκες έχουν πληθώρα επιλογών για «προπόνηση», ενώ οι άνδρες θα πρέπει να αποδώσουν κατευθείαν στον μεγάλο αγώνα. Μην ανησυχείτε όμως, η βελτίωση θα έρθει άμεσα, αρκεί να γουστάρετε το άθλημα. Όσο για την «69», προφανώς και μιλάμε για μεγάλη απάτη, στάση που θα πρέπει να αποφύγει κάθε ζευγάρι. Είναι σαν να βάζεις στο στόμα σου (μην τρομάζετε) μία μπουκιά από σουβλάκι και άλλη μία από κρέπα με μερέντα μαζί. Το κάθε ένα είναι απολαυστικό αρκεί να γίνεται σε ξεχωριστές στιγμές. Έχουν ξεκινήσει τσακωμοί λόγω «69»… σε κάτι ταινίες που με έχουν αναγκάσει να παρακολουθήσω.

Σχέση και διαφωνίες

Εδώ θα μιλήσω σοβαρά. Απολύτως. Δεν με νοιάζει αν θα σου φανεί περίεργο, αλλά βρες από νωρίς κάτι να διαφωνήσεις μαζί της/του. Αναλύστε το και συζητήστε το. Είναι πολύ σημαντικό να δεις πώς θα αντιδράτε τις στιγμές που θα διαφωνείτε. Αν συμφωνείτε σε όλα από την αρχή, όταν λογομαχείτε, δεν θα ξέρετε πώς να το χειριστείτε. Και τότε θα έρθει η αρχή του τέλους.

Γράφει ο Μπάμπης Λάμπρου
Πηγή: mix-this.blogspot.gr

 

Thessaloniki Arts and Culture

 

 

Διαβάστε επίσης

Close