Συνταξιδιώτες στο …Vivere Pericolozamente

Συνταξιδιώτες στο …Vivere Pericolozamente

Είναι πολλές φορές στη ζωή μας που έχουμε ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ στον σύντροφο και συνοδοιπόρο της ζωής μας.

Αυτόν που ο Θεός τον έφερε στο δρόμο μας να στέκεται δίπλα μας, να λαχτάρα και να ελπίζει μαζί μας!Το καλό θα είναι να τους έχεις μαζί σου για μια ζωή αλλά κι αν ακόμα δεν τους έχεις, αρκεί τα χρόνια και οι στιγμές που θα ζήσεις να είναι έντονες, μεγάλες και ουσιαστικές, να στέκονται πάντα δίπλα σου με ένα αληθινό σ’ αγαπώ, αδιαφορώντας για την ανταπόδοση.

Να αγκαλιάζουν τις ιδέες σου και να ακούν τις επιθυμίες της ψυχής σου, να μοιράζονται μαζί σου τα πάντα και με ευγένεια και καλοσύνη να σε κάνουν να συνεχίζεις να ζεις όμορφα μαζί τους ακόμα και σε άσχημες συνθήκες και καταστάσεις.

Οι συνοδοιπόροι μας να προχωρούν, να ζουν και να αντέχουν στο »παρακάτω»!Αρκεί να είναι ο ένας ανοιχτός προς τον κόσμο του άλλου!

Έχετε πει άραγε ποτέ
«Πάμε για ύπνο Κατερίνα!
Πάμε ν’ αλλάξουμε ζωή !
Να δούμε όνειρα από κείνα
που τελειώνουν το πρωί!»

Αν όχι, κάντε το σήμερα και μην… πηγαίνετε για ύπνο ποτέ θυμωμένοι, αρχίστε και τελειώστε την μέρα με αγκαλιές και φιλιά!

Θαυμάστε τον (την), πείτε όχι μόνο πολλά «ευχαριστώ» αλλά και πολλά «συγγνώμη»…

Κάνετε εκπλήξεις και μην ξεχνάτε να γελάτε.

Το χιούμορ είναι σημαντικό για να διατηρηθεί ο έρωτας και η ευτυχία και δεν χρειάζονται πτυχία ούτε μεταπτυχιακά για όλα αυτά. Ακόμα κι αν έχεις τα πάντα,  χρειάζεσαι κάποιον για να τα μοιραστείς…

 

Γράφει [και ζει] η Μαίρη Πετρούλια
Πηγή: fractalart.gr

Thessaloniki Arts and Culture 

 

 
Διαβάστε επίσης

Close