Guagua

Guagua

Μια φορά και έναν καιρό… Ωχ, sorry, παρασυρθήκαμε από τα τόσα παραμύθια που ακούμε γύρω μας!

Είμαστε η V. και ο J., δύο σαρκαστικές υπάρξεις του κόσμου των guagua. Ο άνεμος παραλογισμού που σαρώνει τον κόσμο μας, μας ώθησε να εξωτερικεύσουμε τις σκέψεις μας στέλνοντας μηνύματα που μπορούν να σας προβληματίσουν, να σας διασκεδάσουν και ενίοτε να σας εκνευρίσουν.

Οποιαδήποτε ομοιότητα με τον δικό σας κόσμο είναι εντελώς τυχαία…(;)!

ΥΓ. Για απευθείας σύνδεση με τον κόσμο μας: [email protected]

Διαβάστε επίσης

Σωτήρης Κοϊκόπουλος

Σωτήρης Κοϊκόπουλος

Γέννημα θρέμμα Σαλονικιός. Απασχολούμενος επαγγελματικά σε αεροπορικές εταιρείες, είχα την ευκαιρία να ταξιδέψω αρκετά σε δεκάδες χώρες, στον κόσμο μας. Η σχέση με τη φωτογραφία ξεκίνησε μέσα από τα δίδυμα ματάκια μιας Lubitel σε ένα ταξίδι στο Παρίσι.

Παρασκευή Γιουβανάκη

Παρασκευή Γιουβανάκη

Λοιπόν, ήρθε η ώρα να σας συστηθώ και εγώ!
Παρασκευή Γιουβανάκη το όνομα μου, γεννήθηκα πριν από 23 χρόνια, την τυχερή ημέρα της 13ης Ιουλίου (Σαββατογεννημένη …ωραία!). Είμαι γέννημα- θρέμμα της Θεσσαλονίκης, αλλά έχω και κάποιες αθηναικές ρίζες, από πλευρά της μαμάς μου.

Αθηνά Ταρλά

Αθηνά Ταρλά

Η Αθηνά σπούδασε φιλοσοφία και διδάσκει αρχαία ελληνικά. Γεννήθηκε στην Κρήτη, πετάχτηκε μέχρι τη Γερμανία, επέστρεψε στην Ελλάδα και δεν ξαναφεύγει με τίποτα. Δεν ξέρει τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει και γι’ αυτό το αποφεύγει. Άμα τη δείτε, πείτε της πως την ψάχνω.

Close