Ο άγνωστος της κηδείας

Ο άγνωστος της κηδείας

Ένα κορίτσι, ενώ ήταν στην κηδεία της μητέρας της, συνάντησε έναν άνδρα που δεν γνώριζε.

Σκέφτηκε ότι ήταν καταπληκτικός, ο άνδρας των ονείρων της και τον ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα, αλλά δεν ζήτησε ποτέ τον αριθμό του τηλεφώνου του και έτσι δεν μπορούσε να τον βρει μετά την κηδεία. Μερικές ημέρες αργότερα το κορίτσι σκότωσε την αδελφή του.

Ερώτηση: Ποιο ήταν το κίνητρο της, για τη δολοφονία της αδελφής της; Η απάντηση ακολουθεί μαζί με μια μικρή ανάλυση. Πριν τη δείτε, απαντήστε εσείς στην ερώτηση όπως νομίζετε καλύτερα.

Απάντηση:
Ήλπιζε ότι ο τύπος θα εμφανιζόταν στην κηδεία της αδελφής της. Εάν απαντήσατε σωστά, σκέφτεστε όπως ένας ψυχοπαθής.

Αυτό ήταν ένα τεστ που ένας διάσημος Αμερικανός ψυχολόγος χρησιμοποίησε για να βρει εάν κάποιος έχει την ίδια νοοτροπία με έναν δολοφόνο.

Πολλοί δολοφόνοι που είχαν ήδη καταδικαστεί και βρίσκονταν στη φυλακή, απάντησαν σ’ αυτό το τεστ μ’ αυτόν ακριβώς τον τρόπο. Εάν δεν απαντήσατε σωστά, καλό για σας.
Διαβάστε επίσης

Σιδηροδρομικό Μουσείο Θεσσαλονίκης - Κτίριο Στρατιωτικής Στάσης

Σιδηροδρομικό Μουσείο Θεσσαλονίκης – Κτίριο Στρατιωτικής Στάσης

Το κτίριο της Στρατιωτικής στάσης (Station Militaire) της εταιρείας Σιδηροδρόμων «Jonction – Salonique – Constantinople» στη Θεσσαλονίκη. Βρίσκεται στη δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης περίπου 500 μέτρα μετά την ανισόπεδη γέφυρα της οδού Μοναστηρίου προς την έξοδο της πόλης, μεταξύ των κυρίων Σιδηροδρομικών γραμμών που εκπορεύονται από τον νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό και την Οδό Μοναστηριού στα […]

Close