Από μηχανής θυμός, από την Τζουλιάνα Ντότσι- Ντέλεϊ

Από μηχανής θυμός, από την Τζουλιάνα Ντότσι- Ντέλεϊ

Ακόμα κρύβω θυμό για εσένα και να ξέρεις πως σε κρατάω στην ζωή μου γιατί έτσι θα βρίσκω τρόπο να σε εκδικούμαι για να νιώσω την ευχαρίστηση να σου φωνάζω και να σε γκρέμιζα βήμα βήμα.

Όσο καλό και να μου κάνεις, ακόμα θα έχω θυμό μέσα μου για εσένα. Ακόμα και τις στιγμές που έχεις δίκιο ακόμα και τις στιγμές που μου είπες ότι λυπάσαι, ότι με αγαπάς. Ακόμα και τις στιγμές που θα μου φέρεσαι άψογα με κατανόηση και στοργή λες και δεν θα με πληγώσεις ποτέ, λες και δεν με εκμεταλλεύτηκες ποτέ με το να με χειραγωγήσεις. Ακόμα θα σε κάνω να νιώσεις σκουπίδι. Αυτό είναι το μαρτύριό σου. Να είσαι δίπλα μου και να μαρτυράς.

Εάν σε αγαπούσα θα σε άφηνα να φύγεις μακριά για να μην σε κρατήσω κοντά μου και σε μισήσω περισσότερο από όσο σου άξιζε.
Εάν σε αγαπούσα θα έκλεινα κάθε επαφή μαζί σου για να κρατήσω έστω την ανάμνηση του να σε αγαπώ μέσα μου. Είναι καλύτερες οι αναμνήσεις. Καλύτερα να παραμείνεις μια ανάμνηση παρά ένας εχθρός.

Εσένα όμως σε θέλω κοντά μου. Για να μου δίνονται ευκαιρίες για να σε μισώ ακόμα πιο πολύ και να σε πληγώνω ακόμα πιο πολύ.
Εσένα όμως σε θέλω κοντά μου για να τρέφω την καρδιά μου με μίσος και οργή γιατί μόνο έτσι ξέρει πώς να ξεσπάει.
Εσένα όμως σε θέλω κοντά μου για να μην μείνω ένας άνθρωπος μόνος. Για να μην μείνω μόνος με τον εαυτό μου.
Εσένα όμως σε θέλω κοντά μου για να μην γίνω ο εαυτός μου.

Γράφει η Τζουλιάνα Ντότσι- Ντέλεϊ

Διαβάστε επίσης

Close