Έρωτας, από τη Μαριλίζα Παπάζογλου

Έρωτας, από τη Μαριλίζα Παπάζογλου

Ο έρωτας είναι αυτός που με σπρώχνει να γράψω τα πιο απόκρυφα σημεία της ψυχής μου! Με αυτόν γεννιέμαι με αυτόν και ρίχνω φωτιά στην ψυχή μου.

Με ρώτησες τι είναι ο έρωτας για εμένα και άρχισα να μιλάω χωρίς να μπορώ να τον δώσω άλλη υπόσταση παρά μόνο την μορφή σου. Οι λέξεις ένιωθα ότι ήταν λίγες, στριμοχνώντουσαν μία μία στον λαιμό μου!

Σκεφτόμουν την λέξη ”σ΄αγαπάω” αλλά την έβρισκα κοινή θνητή θεά! Μια λέξη που είναι δύσκολη η ουσία της αλλά εύκολη η προφορά της! Έψαχνα λέξεις για να σου πω να σε φέρει πιο κοντά μου αλλά και να μην σε φοβίσει! Έτσι σκέφτηκα να σου χαρίσω ένα κείμενο να το διαβάζεις να το έχεις στις πιο δύσκολες σου στιγμές, να διαβάζεις τις λέξεις χωρίς να στριμόχνωνται σε βλέμματα που είναι πιο δυνατά από τις λέξεις γιατί αυτό είναι ο έρωτας!

Είναι τα βλέμματα μας, είναι ο χρόνος που φεύγει και φοβάμαι μην σε χάσω! Έρωτας είναι ένα τραγούδι που με ταξιδεύει και μαζί σε αυτό το ταξίδι παίρνω και εσένα μαζί μου! Έρωτας είναι να γράφω για εσένα! Έρωτας είναι ότι κάνω να παίρνει αξία για εμένα μόνο όταν το βλέπεις και εσύ! Έρωτας είναι μια απλή βόλτα μαζί σου που μου γεμίζει την ψυχή!

Είναι οι νότες που μου βγαίνουν αβίαστα πάνω στο πιάνο έχοντας εσένα στο μυαλό. Είναι ένα φαγητό που θέλω να φτιάξω και να το δοκιμάσεις. Είναι ένα λουλούδι που θέλω να σου χαρίσω. Είναι η δύναμη της ψυχής μου να ζητάω συγγνώμη και να συγχωρώ. Ο έρωτας έχει όνομα.

Καθώς μεγαλώνεις νιώθεις όλο και πιο πολύ την ουσία του έρωτα. Είναι όταν η ψυχή σου κουμπώνει με την ψυχή του άλλου. Είναι αυτό που όταν είμαι μαζί σου δεν με νοιάζει αν κλείσω τα μάτια μου για πάντα. Έρωτας είναι να με φοβίζουν όλα αυτά που γράφω.

Γράφει η Μαριλίζα Παπάζογλου

Διαβάστε επίσης

Close