Η πιο όμορφη μέρα, από τη Μαρία Ελισσάβετ Παπάζογλου

Η πιο όμορφη μέρα, από τη Μαρία Ελισσάβετ Παπάζογλου

Μια διαφορετική μέρα! Ημέρα που η μητέρα σου σε κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της!

Σε έφερε σε αυτήν την ζωή και σε έδωσε ότι πιο όμορφο μπορούσε! Ξαγρύπνησε μαζί σου, σε χάιδευε κρυφά τα βράδια και χαιρόταν σε κάθε χαμόγελό σου. Έτσι γνώρισα έναν αξιόλογο άνθρωπο που μπήκε στην καρδιά μου και λάτρεψα.

Είναι η ημέρα που εσύ κι ο υπέροχος εαυτός σου ήρθατε στη ζωή. Γεννήθηκες για να με συναντήσεις και να σε συναντήσω. Για να μου δείξεις πόσο καλύτερη μπορώ να γίνω. Γεννήθηκες για να θυμίζεις πως οι άντρες παλιάς κοπής κι αίγλης δεν είναι πια είδος προς εξαφάνιση.

Μου αρέσουν τα γενέθλια. Είναι ημέρα χαράς, είναι η μέρα που θα συλλέξεις τις πιο όμορφες ευχές για να πάρεις δύναμη για τις υπόλοιπες μέρες σου!

Μου αρέσουν τα γενέθλια σου γιατί δίχως αυτά δεν θα σε γνώριζα! Μου αρέσει να μεγαλώνεις και να γεμίζεις φώτιση και χαρά στην ζωή σου! Μου αρέσει να παίρνεις τις πιο όμορφες ευχές από κάθε άνθρωπο που έχεις συναντήσει στην ζωή σου!

Μου αρέσει να γεμίζεις χρόνια στην ζωή σου με όμορφες στιγμές! Μου αρέσει να μεγαλώνεις και αυτή η ομορφιά που έχεις στην ψυχή σου να φαίνεται και στο πρόσωπό σου! Είναι τα γενέθλιά σου, είναι η δικιά σου μέρα και των γονιών σου! Είναι μια όμορφη μέρα όπως εκείνο το ξημέρωμα που ήρθες στην ζωή για να εκτιμήσεις την κάθε στιγμή της!

Μπροστά σου να έρχονται άνθρωποι σοφοί, ταξίδια που θα γεμίσουν τα μάτια σου και την ψυχή σου. Να αγαπιέσαι και να σε θαυμάζουν! Έτσι τα χρόνια να είναι ένα όμορφο ταξίδι, χρόνια πολλά με έρωτα, χαμόγελο και μια παιδική ψυχή που θα σου θυμίζει τι ψάχνεις στα υπόλοιπα σου χρόνια γιατί μόνο τα παιδιά ξέρουν τι ψάχνουν.

Η ζωή είναι δικιά σου φτιάξτην όπως η καρδιά σου επιθυμεί για να έχεις γεμάτα χρόνια. Τα όνειρα σου είναι η δύναμή σου. Κάθε μέρα να χαμογελάς, να βοηθάς και να μοιράζεις χαμόγελα! Έτσι τα χρόνια σου θα είναι ευλογημένα!

Σ΄αγαπώ
Αυτή η λέξη δε θα μπορούσε να λείπει απ’ τα γενέθλιά σου. Να σου θυμίζει τι υπέροχος άνθρωπος είσαι τις στιγμές που το ξεχνάς. Μόνο μια ευχή για απόψε. Μην αλλάξεις ποτέ και για κανέναν. Μαζί σου είμαι ακριβώς εκεί που θα ήθελα να είμαι. Μαζί σου κάθε άνθρωπος μαθαίνει τον εαυτό του. Χρόνια πολλά με ημέρες φωτεινές!

Γράφει η Μαρία Ελισσάβετ Παπάζογλου

Διαβάστε επίσης

Close