Χόρεψέ με κι άλλο, από τη Νάντια Κορτάθαρ

Χόρεψέ με κι άλλο, από τη Νάντια Κορτάθαρ

Τον κοιτάζω, με κοιτάζει και η αποπλάνηση ξεκινά.

Η αγαπημένη ματιά του κάνει βόλτα σε όλο το κορμί μου, για να καταλήξει και πάλι στο πρόσωπό μου. Κι εκεί ακριβώς βρίσκεται όλη η μαγεία του έρωτά μας, στη διασταύρωση των ματιών μας.

Τότε είναι που ξεκινά ο ερωτικός χορός. Εκείνος με προσκαλεί να τον ακολουθήσω σε άγνωστα μονοπάτια. Εγώ, μαγεμένη τον ακολουθώ πιστά. Το πρόσωπό του έρχεται όλο και πιο κοντά στο δικό μου.

Τα μάτια του αράζουν τώρα στα χείλη μου. Οι κόρες του διαστέλλονται τόσο που σχεδόν καλύπτουν το μελί χρώμα των ιριδών του. Η ματιά του αυτόματα γίνεται ακόμα πιο ερωτεύσιμη. Η ανάσα του γίνεται πιο βαριά.

Ο μυστικός χορός μας φέρνει κι άλλο κοντά. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά και χαλάει την αμήχανη σιωπή. Τα δάχτυλά του γλιστρούν στο μάγουλό μου. Νιώθω τη φλόγα μέσα μου να φουντώνει και να με τυλίγει.

Τον αγγίζω απαλά στο πρόσωπο. Πνίγει ένα αυθόρμητο χαμόγελο. Και τότε, σα να το περίμενε χρόνια, μου δίνει το πρώτο φιλί.

Τα χείλη μας ενώνονται στην πιο ιερή επαφή ενώ οι γλώσσες μας παλεύουν γλυκά σε μια μάχη χωρίς νικητές και έπαθλα. Η ανάσα του γνώριμη και δροσερή ολοκληρώνει το χορό των αισθήσεων. Οι παλμοί μου ανεβαίνουν κι άλλο.

Το σώμα μου τρέμει στα γυμνά του χέρια. Τα δάχτυλά του μπλέκονται στα μακριά μαλλιά μου κι εγώ νιώθω ότι παρασύρομαι και βυθίζομαι όλο και πιο πολύ στο πιο δυνατό συναίσθημα που έχω νιώσει.

Οι υποδοχείς του σώματός μου εμφανίζουν μια απίστευτη ευαισθησία σε πολλά σημεία ταυτόχρονα και γίνομαι όλο και πιο ευάλωτη ενώ μια πιθανή αποχώρηση από την αγκαλιά του φαντάζει οδυνηρή. Η ζεστασιά των χεριών του μου προσφέρει απλόχερα την ευτυχία.

«Ναι, ναι», Τα χέρια μας δημιουργήθηκαν για να κλειδώσουν μαζί και να φυλακίσουν για λίγο τις ψυχές μας. Ο έρωτας μας περιμένει στα σκαλιά για να επισφραγίσει την παρουσία του. Πρόθυμα τον ανακηρύσσουμε θριαμβευτικά νικητή και ερωτοτροπούμε ανέμελοι.

Πιο δυνατά, πιο βαθειά, πέρα από κάθε λογική, πέρα από κάθε τολμηρή φαντασία εμείς γινόμαστε ένα ξανά και ξανά βουλιάζοντας στο όνειρο. Στο όνειρο που ανακαλύπτω κάθε φορά στη ματιά σου.

Σ’ ευχαριστώ που μαζί έχουμε γράψει τις νότες της ερωτικής μας μελωδίας…

Σ’ ευχαριστώ για τον πιο αισθησιακό χορό που ολοκληρώνει τη μουσική μας παρτιτούρα…

Χόρεψέ με κι άλλο!

Γράφει η Νάντια Κορτάθαρ
Είμαι ψυχολόγος. Αγαπώ τον έρωτα γιατί με κάνει να νιώθω ζωντανή. Το άρθρο είναι αφιερωμένο στον σύντροφό μου.

Thessaloniki Arts and Culture

Διαβάστε επίσης

Close