4:48 Εδώ που έφτασα...

4:48 Εδώ που έφτασα…

«Πεθαίνουν εκείνοι που σκέπτονται νιώθοντας. Πεθαίνουν εκείνοι που βλέπουν τα αόρατα. Πεθαίνουν εκείνοι που συνομιλούν με ψυχές. Πεθαίνουν εκείνοι. Πεθαίνουν. Εκείνοι. Πεθαίνουν. Κενό.»

Η Κατερίνα Γώγου συναντά τη Σάρα Κέιν για πρώτη φορά μέσα σε έναν κόσμο που θα ήθελαν κι οι δυο να ήταν αλλιώς. Συνομιλούν μέσα από τα έργα τους παρασυρόμενες σε έναν παραληρηματικό συνειρμικό διάλογο ως την καταδίκη ή τη λύτρωση.

Σε έναν διάλογο με τον άλλον εαυτό, με τους φόβους, τις επιθυμίες, τις έμμονες ιδέες, τα χαμένα όνειρα, την απόγνωση, την απελπισία. Τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό όσων σκέπτονται νιώθοντας και βλέπουν τ’ αόρατα; Θα αλλάξει ποτέ αυτός ο κόσμος ή μήπως πρέπει εμείς, όλοι μας, να τον αλλάξουμε τελικά;

Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Μάγειρος
Βοηθοί σκηνοθέτη: Θανάσης Ποτσίδης, Αναστασία Τσαμπουλατίδου
Διασκευή κειμένου: Έλλη Πράντζου
Μουσικός επί σκηνής: Λυδία Ανεστοπούλου
Φωτογραφίες: Ευτυχία Πασχαλίδου
Επιμέλεια αφίσας: Αναστασία Τσαμπουλατίδου

Παίζουν: Ζωή Βαλιώτη, Έλλη Πράντζου

Ημερομηνίες Παραστάσεων: Δευτέρα 20 και 27 Μαΐου
Καφέ Ζώγια / Αλεξάνδρου Σβώλου 54
Ώρα προσέλευσης: 20.30
Είσοδος: 5 ευρώ
Τηλ. Κρατήσεων: 2310 243459
Διαβάστε επίσης

Dracula s

Dracula s

Θεατρική παράσταση από την ομάδα Γκραν Γκινιόλ

La Fine Équipe, στο Block33

La Fine Équipe, στο Block33

To Block33 παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τους La Fine Équipe ! Είναι Γάλλοι, νέοι, “νόστιμοι” και έρχονται το Σάββατο 15 Μαρτίου!

4ο Green Party

4ο Green Party

Στα πλαίσια εορτών για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Στο πάρκο του Πεδίου του Άρεως, από την Παρασκευή 6 Ιουνίου έως και την Κυριακή 8 Ιουνίου 2014, από τις 10:00 έως τις 22:00, είσοδος ελεύθερη. «Το φετινό Greenparty υιοθετεί το σύνθημα «Κάνε κάτι δραστικό, κόψε το πλαστικό» που εμπνεύστηκαν οι μαθητές του 74ου Νηπιαγωγείου Θεσσαλονίκης» τόνισε […]

Close