Φωτογραφία: Dimitris Symeonidis

Μπήκαμε στο Μουσείο Frappé και σας το παρουσιάζουμε!

Η ιστορία του Frappé, τα στάδια παραγωγής του, συλλεκτικές μηχανές, ιστορίες και μύθοι και στο τέλος ένα Beach Bar που κερνάει τα ωραιότερα cocktails που ήπιαμε φέτος!

Όλα λοιπόν ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη, 60 χρόνια πριν (1957, 22η ΔΕΘ), από ένα τυχαίο γεγονός. Έτσι άρχισε η ιστορία του Frappé.

Σήμερα, η Nestle και η ΔΕΘ – Helexpo παρουσιάζουν για πρώτη φορά, με μοναδικό και πρωτότυπο τρόπο την απροσδόκητη εφεύρεση, που άλλαξε για πάντα την καθημερινότητα του Έλληνα!

Δείτε όλη τη διαδικασία παραγωγής του καφέ, τους κόκκους του καφέ, καφεόδεντρο, μηχανήματα παραγωγής, συλλεκτικές εικόνες, αλήθειες και μύθους και στη συνέχεια ανεβείτε στην ταράτσα που έχει μετατραπεί σε ένα υπέροχο Beach Bar με αμμουδιά, ξαπλώστρες, «θάλασσα» (ναι, σχεδόν αληθινή) και φυσικά bars με εξειδεκευμένους baristi που πέρα από τον αγαπημένο κλασσικό Nescafé Frappé, μας κέρασαν εξαιρετικά cocktails (να δοκιμάσετε οπωσδήποτε το Nescafé Ginger Mojito και το Nescafé KitKat).

Η είσοδος στο «Μουσείο Frappé powered by Nescafé» καθώς και στο Beach Bar, όπως και τα προσφερόμενα cocktails και καφέδες είναι δωρεάν. Εσείς απλά απολαμβάνετε!

Στην 82η ΔΕΘ, 9 – 17 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΟΠΟΣ: ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΑΡΞΗ: 9/9/2017 ΛΗΞΗ: 17/9/2017

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 9/9: 10:00-22:00
ΚΥΡΙΑΚΗ 10/9: 10:00-22:00
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ: 16:00-22:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 16/9 & ΚΥΡΙΑΚΗ 17/9: 10:00-22:00

Εισιτήριο εισόδου στη ΔΕΘ
Όλες οι ημέρες: Εισιτήριο: 5,00€
Πολύτεκνοι και ΑΜΕΑ, Εισιτήριο: 3,00€
Θα ισχύει για παιδιά από 3 χρονών και άνω.
«Οικογενειακό Εισιτήριο» (ισχύει για 4 άτομα, 2 ενήλικες και 2 παιδιά) στην τιμή των 15€ για όλες τις ημέρες.
Για πενταμελή οικογένεια, 2 ενήλικες και 3 παιδιά ηλικίας μέχρι 16 ετών, η τιμή εισιτηρίου του πέμπτου ατόμου θα είναι 5€. Σε ότι αφορά τα ΑΜΕΑ, θα ισχύει η δωρεάν είσοδος μόνο για άτομα με κινητικά προβλήματα.

Παραγωγή: Nestlé & ΔΕΘ-Helexpo

Σχεδιασμός – Δημιουργία: Dream-Workers

Φωτογραφίες: Dimitris Symeonidis

 

 
Διαβάστε επίσης

50στά Δημήτρια, η εντυπωσιακή τελετή έναρξης

50στά Δημήτρια, η εντυπωσιακή τελετή έναρξης

Τολμηρά, νεωτερικά, κοσμοπολίτικα και μετατρέποντας την γκρι φθινοπωρινή Θεσσαλονίκη σε πολύχρωμο εργοτάξιο πολιτισμού και θεάματος, τα φετινά 50στά Δημήτρια ξεκινούν με ένα εντυπωσιακό χάπενινγκ που θα μεταμορφώσει όλη την πόλη.

Artist: Σάκης Παπαγιάννης, Δούρειος Ίππος

Eternity, μια εξαιρετική έκθεση

Στην νέα του έκθεση ο Σάκης Παπαγιάννης συνδιαλέγεται με το ελληνικό παρελθόν σε όλη του την μεγαλοπρέπεια και μας προσφέρει μια ουσιαστική παραμυθία σε καιρό που κυβερνά η παρακμή.

Close