Δωρεάν ξενάγηση στην κοσμοπολίτικη Θεσσαλονίκη του Μεσοπολέμου!

Δωρεάν ξενάγηση στην κοσμοπολίτικη Θεσσαλονίκη του Μεσοπολέμου!

Γιορτάζουμε 3 χρόνια Thessaloniki Arts And Culture και με αφορμή τα γεννέθλιά μας, σας προσκαλούμε σε μια ξενάγηση με πολλές ιστορίες, γνωστές και άγνωστες της πόλης!

 

Ξεναγός ο Κωνσταντίνος Σφήκας, που θα μας ξεναγήσει με τον μοναδικό δικό του τρόπο στα πανέμορφα απομεινάρια μιας άλλης εποχής που η Θεσσαλονίκη έλαμπε.

Μέγαρο Εργάς, Μέγαρο Γκατένιο Φλωρεντίν, Στοά Σαούλ, Αρχοντικό Νεδέλκου, Κόκκινο Σπίτι, Οικία Τερκενλή, Πλατεία Αριστοτέλους, Στοά Πελοσώφ, Στοά Μαλακοπή, Έπαυλη Αλλατίνη,  τα εξαιρετικά αρχιτεκτονήματα στην Αγίου Μηνά και στη Φράγκων.

 

 

Πληροφορίες

Ημερομηνία: Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Ώρα: 11.30 πμ

Τόπος συνάντησης: Μπροστά στην κεντρική είσοδο του Ναού Αγίας ΣοφίαςΜέγιστος αριθμός ατόμων: 40 (αυστηρά)

Προϋπόθεση συμμετοχής: Δήλωση με e-mail στο [email protected] , στο οποίο μας δηλώνετε όνομα, αριθμό ατόμων και τηλέφωνο επικοινωνίας, κατά προτίμηση κινητό.

ΠΡΟΣΟΧΗ: η συμμετοχή σας για να είναι έγκυρη, θα πρέπει να σας απαντήσουμε θετικά με e-mail. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κινητό επικοινωνίας: 6978004069 (Δημήτρης Συμεωνίδης)

 

Βάλτε λοιπόν αναπαυτικά παπούτσια, πάρτε τη φωτογραφική σας μηχανή και ακολουθήστε μας για ένα μοναδικό 3ωρο!

 

***Φωτογραφία εξωφύλλου, από τη συλλογή της ομάδας «Παλιές φωτογραφίες της Θεσσαλονίκης«

 

Thessaloniki Arts and Culture  

 

 
Διαβάστε επίσης

Ο Max Richter live στην Θεσσαλονίκη

Ο Max Richter live στην Θεσσαλονίκη

To Reworks Festival στην επίσημη έναρξη του παρουσιάζει τον Max Richter! Στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014, στις 22:00, είσοδος 25€. Ένας από τους πιο σημαντικούς συνθέτες της τελευταίας δεκαετίας μέσω του Reworks συνεργάζεται με την Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης παρουσιάζοντας το “Recomposed by Max Richter: Vivaldi, The Four Seasons”- ένα από […]

Olympolis Art Project

Olympolis Art Project

Στο Αλεξάνδρειο Ίδρυμα στο Περιβαλλοντικό Πάρκο Λιτοχώρου, από την Παρασκευή 2 Αυγούστου έως και την Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013.

Close