Πανσέληνος με swing στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης!

Πανσέληνος με swing στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης!

Την Πανσέληνο της Τρίτης 29 Μαϊου στις 9 το βράδυ σας περιμένουμε στον Κήπο της Μεσογείου στη Νέα Παραλία, με ζωντανή μουσική από τους Passa tempo και χορούς από την ομάδα Jitterbugs skg!

Είσοδος ελεύθερη

Passa tempo

Τέσσερις μουσικοί, ωθούμενοι από την αγάπη τους για την Gypsy Jazz και την μουσική των δεκαετιών ’30 – ’40, ενώνονται και συμπράττουν δημιουργώντας τους Passa Tempo.

Θα τους ακούσουμε να ερμηνεύουν, σε πρωτότυπες διασκευές , κομμάτια Retro, Swing και Jazz, Tango και Blues, «πλεγμένα» με τη ρεμπέτικη μουσική, τα γαλλικά Chansons και την Gypsy Jazz του Django Reinhardt και του Stephane Grappelli.

 

Jitterbugs skg!

Η Ομάδα καλλιτεχνικής έκφρασης με vintage και retro επιρροές Jitterbugs skg, από τη Θεσσαλονίκη, σε ένα νοσταλγικό ταξίδι στην εποχή του ’40 & του ’50!

Όταν το Θέατρο, η Λογοτεχνία, ο Κινηματογράφος και το Design συναντούν τη Μουσική και το Χορό, μέσα από τη retro ματιά των Jitterbugs skg. Της ομάδας, που πρώτη χόρεψε στους ρυθμούς του jive ’40s & ’50s, από το 2011 στην πόλη της Θεσσαλονίκης, αλλά και της Ελλάδας γενικότερα.

 

 

 
Διαβάστε επίσης

Close