3 Έλληνες φοιτητές θριάμβευσαν σε διεθνή διαγωνισμό καινοτομίας!

3 Έλληνες φοιτητές θριάμβευσαν σε διεθνή διαγωνισμό καινοτομίας!

Σημαντική διάκριση για τρεις Ελληνες φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου σε παγκόσμιο διαγωνισμό καινοτομίας.

«Είμαστε περήφανοι και πραγματικά ευγνώμονες για όλα όσα έχουν συμβεί»…

Οι 3 Ελληνες φοιτητές που αποτελούν την ομάδα των «The Illusionists» κατάφεραν να κατακτήσουν σημαντική διάκριση στον παγκόσμιο διαγωνισμό marketing, L’Oreal Brandstorm 2014.

Η ομάδα “The Illusionists” η οποία αποτελούνταν από τρεις φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών, τους Σωκράτη Χαρίση, Μαριλένα Κρασάκη και Σοφία Βαλάρη, κατέκτησε το βραβείο PEOPLE’S CHOICE AWARD.

Το Βrandstorm αναδεικνύει κάθε χρόνο νέα ταλέντα από τον χώρο του marketing, ενώ προσελκύει πάνω από 13.000 φοιτητές από όλο τον κόσμο, οι οποίοι καλούνται να σχεδιάσουν από το μηδέν ένα νέο προϊόν, καθώς και όλη την επικοινωνιακή του καμπάνια.

Το βραβείο που απέσπασαν οι Έλληνες φοιτητές, έχει ως στόχο την ανάδειξη της χώρα και του πανεπιστημίου κάθε ομάδας, μέσα από τη δημιουργία μιας αφίσας, η οποία έπρεπε να συγκεντρώσει τα περισσότερα likes στη σελίδα της διοργάνωσης στο facebook, στο διάστημα από 26/5 έως και 6/6.

Με περισσότερα από 14.000 likes και 2.000 shares, οι Έλληνες φοιτητές κατέκτησαν το PEOPLE’S CHOICE AWARD.

Τα παιδιά δήλωσαν:

«Ως Ιllusionists, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας στήριξαν ώστε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και με τη βοήθεια τους κατακτήσαμε το βραβείο.

Είμαστε περήφανοι και πραγματικά ευγνώμονες για όλα όσα έχουν συμβεί.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, λοιπόν, τόσο στους δικούς μας ξεχωριστούς ανθρώπους, όσο και σε αυτούς που απλώς μαθαίνοντας για τη συμμετοχή μας στον διαγωνισμό, θέλησαν να βοηθήσουν».

3ellinesfoitites

Οι τρεις φοιτητές που πέτυχαν τη σημαντική διάκριση

Πηγή thetoc.gr

Διαβάστε επίσης

Close