Όλυμπος: Το Λυκόφως των Θεών

Όλυμπος: Το Λυκόφως των Θεών

Εντυπωσιακές σκηνές και εναέρια πλάνα με drone στην κορυφή του Ολύμπου που κόβουν την ανάσα στην πρώτη, παγκοσμίως, οργανωμένη ανάβαση μαθητών στην κορυφή του Ολύμπου!!!

Παραγωγή | Κινηματογράφηση: Chris Giatrakos | 8 Film Productions

Οι μαθητές του 2ου Λυκείου Βούλας, αποτίουν φόρο τιμής σε όλους αυτούς που πήρε για πάντα μαζί του, το βουνό που τόσο αγάπησαν. Το τολμηρό εγχείρημα των παιδιών του 2ου Λυκείου Βούλας, που γίνεται το πρώτο σχολείο που ανεβαίνει οργανωμένα στην κορυφή του Ολύμπου.

Σε πείσμα των καιρών, αλλάζουν τα δεδομένα των σχολικών εκδρομών και γνωρίζουν την περιπέτεια, κατακτώντας ένα από τα παγκόσμια μνημεία φυσικής ομορφιάς και ιστορικής κληρονομιάς ολόκληρου του ανθρώπινου γένους.

Η ανάβαση έγινε κάτω από εξαιρετικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Τα παιδιά κινηματογράφησαν την περιπέτειά τους, έχοντας σκοπό την δημιουργία ντοκιμαντέρ με τίτλο «Το Λυκόφως των Θεών».

Δείτε το βιντεάκι!

Διαβάστε επίσης

Η φιλοσοφία ως έρευνα και τρόπος ζωής, 23ο Παγκόσμιο Συνέδριο Φιλοσοφίας

Η φιλοσοφία ως έρευνα και τρόπος ζωής, 23ο Παγκόσμιο Συνέδριο Φιλοσοφίας

Ουμπέρτο Εκο, Γίργκεν Χάμπερμας, Αλέξανδρος Νεχαμάς, Μπιλ Μακμπράιτ, Ντέρμοτ Μόραν, Λούκα Σκαραντίνο, Γιώργος Αναγνωστόπουλος, Εβάνδρο Αγγάτσι, Τζων Μακντάουελ, Ενρίκο Μπέρτι, Τζουλιάνα Γκοντσάλες, Γκέραντ Ζέελ, Μαριέτα Στεπάνυαντς, Πασχάλ Εντζελ, Τόμας Κάλβο, Τόμας Ρόμπινσον, Τζέρεμι Ρήντυ, Μπουβάν Σαντέλ κ.ά.

Close