Ταξίδι στον επίγειο παράδεισο του Πουκέτ!

Ταξίδι στον επίγειο παράδεισο του Πουκέτ!

Ταξιδέψτε στην Ταϊλάνδη με το εκπληκτικό Πουκέτ σε μια γραφική ταινία χαλάρωσης!

Με μια ιστορία που εκτείνεται πριν από αιώνες και μια εξωτική και τόσο φιλική κουλτούρα, η Ταϊλάνδη υποδέχεται ταξιδιώτες με όμορφες τροπικές παραλίες, βράχια ασβεστόλιθου που προεξέχουν κάθετα από τα σμαραγδένια νερά, χαοτικές πόλεις και παγκοσμίου φήμης γαστρονομικές παραδόσεις.

Παλαιότερα γνωστό ως Ταλάνγκ (Thalang), το Πουκέτ είναι μια από τις νότιες επαρχίες της Ταϊλάνδης και αποτελεί το μεγαλύτερο νησί της, που συνδέεται με την ηπειρωτική χώρα με δύο γέφυρες. Τι μπορείτε να κάνετε στο νησί;

Ολοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές και κρουαζιέρες στα νησιά Phi Phi με τις ονειρεμένες παραλίες, επίσκεψη στο μουσεία Trickeye, στο Aquaria Phuket, στο Πάρκο νερού Splash Jungle, στο τεράστιο άγαλμα του Βούδα που βρίσκεται στην κορυφή του Nakkerd Hills, στο Πάρκο πουλιών ή στον Βοτανικό κήπο του νησιού, είναι κάποιες δραστηριότητες που θα σας απασχολήσουν για αρκετές μέρες.

Τα βράδια, προτιμήστε βόλτες στην παλιά πόλη του Πουκέτ και στην Bangla Road, το πιο ζωντανό μέρος με τα αμέτρητα εστιατόρια, μπαρ και κλαμπ!

Το ταξίδι μας στο Πουκέτ ξεκινά λοιπόν, μέσα από το βίντεο 4k του Konstantinos Rousis!

Πηγές κειμένου: tiqets.com, travelsif1.webnode.gr

Επιμέλεια κειμένου: Μαρία Κάπλα

Διαβάστε επίσης

Close