Τελευταίες στιγμές καλοκαιριού στο κοσμοπολίτικο Sani Resort!

Τελευταίες στιγμές καλοκαιριού στο κοσμοπολίτικο Sani Resort!

To Sani Resort στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής είναι ένας συναρπαστικός τόπος διακοπών, ένα οικολογικό καταφύγιο όπου άνθρωπος και φύση συνυπάρχουν αρμονικά, σε μια ιδιωτική έκταση 4.500 στρεμμάτων με θέα στον Όλυμπο και το Αιγαίο.

Δεν είναι ένας συνηθισμένος προορισμός. Σε ένα φυσικό περιβάλλον που ξεπερνά κάθε προσδοκία, μπορείτε να χαρείτε την πολυτέλεια, την ποιότητα και την ευζωία. Διαθέτει 7 αποκλειστικές παραλίες, ανάμεσά τους η Bousoulas beach, μια παραλία επτά χιλιομέτρων περιτριγυρισμένη από πεύκα, με πεντακάθαρη άμμο και κρυστάλλινα ρηχά νερά, ιδανικά για βουτιές και καταδύσεις, η Sani Asterias beach, η Ammos beach.

Γεμίστε τη μέρα σας με ποικίλες δραστηριότητες όπως εκμάθηση τένις, ποδηλασίας, καταδύσεων, θαλάσσιου σκι, Ακαδημία ποδοσφαίρου, Σχολή επιβίωσης, πεζοπορία κ.α.

Δεν παραλείπουμε να αναφέρουμε πως εδώ λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο και το Sani Festival που διατηρεί υψηλό προφίλ και διακριτό στίγμα στον πολιτιστικό χάρτη της χώρας, συμπεριλαμβάνοντας εγχώριους και διεθνής καλλιτέχνες, μεγάλες ορχήστρες, μικρά σχήματα και μοναδικούς καλλιτέχνες σε σημαντικές μουσικές συμπράξεις, δίνοντας στη σκηνή του, κονσέρτα που μαγεύουν το κοινό.

Απολαύστε μαζί μας τις κοσμοπολίτικες εικόνες, όπως τις κατέγραψε ο Konstantinos Rousis.

Πηγές: google.gr, sani-resort.com

Επιμέλεια κειμένου: Μαρία Κάπλα

Διαβάστε επίσης

Close