Το καλοκαίρι τελειώνει στον Νέο Μαρμαρά, στη Χαλκιδική!

Το καλοκαίρι τελειώνει στον Νέο Μαρμαρά, στη Χαλκιδική!

Εδώ κλείνει ο κύκλος των καλοκαιρινών γυρισμάτων για φέτος, για το τέλος αφήσαμε μία κωμόπολη στη Σιθωνία που δεν αφήνει ασυγκίνητο κανέναν επισκέπτη!

Ναι, είναι ο Νέος Μαρμαράς στη Χαλκιδική που είναι εδώ για να σε καταπλήξει με τα 2 όμορφα λιμανάκια του, τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα, την απέραντη παραλία του με την απαλή άμμο, τα χρυσαφένια νερά και τις όμορφες παρουσίες!

Είναι από τα πιο κοσμοπολίτικα μέρη στη Σιθωνία και κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες το επισκέπτονται και απολαμβάνουν τις πανέμορφες παραλίες ( Σπαθιές, η Ακτή Κοβίου και Ακτή Καλογριάς, η Λαγόμανδρα, η Ακτή Ελιάς, ο Παράδεισος κ.α. ), τα όμορφα τοπία, τη φύση στα γύρω βουνά, και τη νυχτερινή ζωή αλλά και ρομαντικούς περιπάτους στους αμφιθεατρικούς δρόμους του με θέα το νησάκι Κέλυφος, ενώ επισκέπτες μεταφέρονται με σκάφη για κολύμπι στις ακτές του ακατοίκητου νησιού.

Δίπλα στο Νέο Μαρμαρά δεσπόζει το διάσημο ξενοδοχειακό συγκρότημα Πόρτο Καρράς το οποίο εσωκλείει μία από τις ωραιότερες οργανωμένες παραλίες στη Σιθωνία. Η Μαρίνα στο Πόρτο Καρράς φιλοξενεί κάθε χρόνο εκατοντάδες πολυτελή σκάφη. Στο Πόρτο Καρράς μπορείτε να βρείτε καζίνο, γήπεδο γκολφ, ιππικό όμιλο, υποβρύχια κατάδυση και άλλες δραστηριότητες.

Πάρτε μια γεύση από τον κοσμοπολίτικο Νέο Μαρμαρά, μέσα από εικόνες, όπως τις κατέγραψε ο Konstantinos Rousis.

Πηγές: Google, halkidikitravel.com

Επιμέλεια κειμένου: Μαρία Κάπλα

Διαβάστε επίσης

Close