100+ χρόνια ελληνικής μουσικής!

100+ χρόνια ελληνικής μουσικής!

Ένα σύντομο πέρασμα στις δεκαετίες της μουσικής μέσα από επιλεγμένα τραγούδια, δοσμένα μοναδικά από νεαρές, εξαιρετικές φωνές!

”Επέλεξα τα τραγούδια σύμφωνα κυρίως με το δικό μου γούστο αλλά συγχρόνως προσπάθησα να αποτυπώσω τη μουσική αίσθηση της κάθε δεκαετίας, μέσα από τη δίκη μου ματιά, γιατί εννοείται πως η ιστορία της ελληνικής μουσικής είναι τεράστια και είναι πολύ δύσκολο να αποτυπωθεί ολόκληρη σε ένα τόσο μικρό χρονικά βίντεο.

Όλο αυτό το στήσαμε πρώτα απ’ όλα για fun και για να περάσουμε καλά. Δεν είχαμε σκοπό να κάνουμε ιστορική καταγραφή αλλά να φτιάξουμε ένα βίντεο με το οποίο να μπορεί κάποιος να χαμογελάσει, να θυμηθεί και να σιγοτραγουδήσει μαζί μας αγαπημένα τραγούδια από παρά πολλά και διαφορετικά είδη της ελληνικής μουσικής.

Δε μου ανήκουν τα πνευματικά δικαιώματα από κανένα τραγούδι. Τα δικαιώματα ανήκουν στους δημιουργούς / καλλιτέχνες και στις δισκογραφικές εταιρίες.
Το παραπάνω βίντεο δημιουργήθηκε από την αγάπη μας για την ελληνική μουσική χωρίς να υπάρχει σκοπός για εκμετάλλευση δικαιωμάτων και οικονομικό όφελος.” μας λέει ο Νικόλας Ραπτάκης

Ιδέα, επιλογή τραγουδιών, vocal arrangement: Νικόλας Ραπτάκης
Τραγουδούν μαζί: Ελένη Ποζατζίδου, Νατάσα Μηνδρινού, Μιχάλης Ζέης, Bitman

Επιμέλεια κειμένου: Μαρία Κάπλα

Διαβάστε επίσης

Close