25 ιδέες για να ζωγραφίσετε τους δικούς σας πίνακες αφηρημένης τέχνης!

25 ιδέες για να ζωγραφίσετε τους δικούς σας πίνακες αφηρημένης τέχνης!

Αντί να παρακολουθήσετε μια βαρετή ταινία ή εκπομπή στην τηλεόραση, δημιουργήστε κάτι ξεχωριστό!

Γνωρίζετε πως το να ζωγραφίζετε είναι ο καλύτερος τρόπος για να μειώσετε τα επίπεδα άγχους και πίεσης; Ένα χόμπι για να γεμίσετε τον ελεύθερο χρόνο μιας και μένουμε στο σπίτι.

Αν λατρεύετε να διακοσμείτε το σπίτι σας με τα χέρια σας, δοκιμάστε διάφορες τεχνικές σχεδίασης για να δημιουργήσετε τις δικές σας όμορφες εικόνες, όπως αφηρημένες και ρευστές τέχνες. Το καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζεται να έχετε δεξιότητες ή ακόμα και να είστε καλλιτέχνης. Μην αγοράζετε ακριβά εργαλεία σχεδίασης. Θα εκπλαγείτε όταν δείτε πως μπορείτε να δημιουργήσετε μια όμορφη εικόνα με μια σφουγγαρίστρα! Είναι η τέλεια ιδέα για όσους αγαπούν τους ιμπρεσιονιστικούς πίνακες.

Η κύρια ιδέα της ρευστής τέχνης είναι να ρίχνουμε χρώμα σε καμβά για να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό αφηρημένο αριστούργημα. Δεν χρειάζεται καν να αγοράσετε μια βούρτσα. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα: πιάστε ένα πλαστικό κύπελλο και ρίξτε τα υγρά σας χρώματα σε αυτό. Στη συνέχεια, πρέπει να ρίξετε λίγο από κάθε χρώμα σε τυχαία στρώματα. Απλώστε το χρώμα μετακινώντας τον καμβά για να το αφήσει να ρέει φυσικά.

Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο και ανακαλύψτε ποια τεχνική σχεδίασης θα λατρέψετε!

 

Διαβάστε επίσης

Close