8+1 σειρές του Netflix που θα σου ανεβάσουν τη διάθεση

8+1 σειρές του Netflix που θα σου ανεβάσουν τη διάθεση

Οι “κακές” μέρες στην καθημερινότητά μας είναι σχεδόν αναπόφευκτες. Μπορείς όμως να τις περιορίσεις, βρίσκοντας διεξόδους σε ασχολίες που σου φτιάχνουν τη διάθεση. Μία από αυτές είναι οι τηλεοπτικές σειρές· φυσικά, όχι θρίλερ ή δραματικές, αλλά χαρούμενες και αισιόδοξες.

Εμείς συγκεντρώσαμε 8+1 σειρές που υπάρχουν στο Netflix και θα σου ανεβάσουν τη διάθεση. Διάβασε παρακάτω …

8+1 σειρές του Netflix που θα σου ανεβάσουν τη διάθεση

 

New Girl

Who’s that girl? It’s Jess! Η ιστορία έχει να κάνει με μία νέα, λίγο περίεργη κοπέλα, την Jess. Μετά από ένα χωρισμό, η Jess, αποφασίζει να μετακομίσει σε ένα σπίτι, μαζί με άλλους τρεις συγκατοίκους, γένους αρσενικού. Έτσι βλέπουμε την καθημερινότητα και τις περιπέτειες πέντε νέων (συμμετέχει και η κολλητή της Jess, Ceci) μέσα από αστεία και γλυκά περιστατικά.

 

Unbreakable Kimmy Schmiddt

Η 29χρονη Kimmy Schmidt διασώζεται από μια περίεργη θρησκευτική αίρεση που περίμενε την Ημέρα της Κρίσης κλειδαμπαρωμένη για 15 χρόνια σε ένα υπόγειο καταφύγιο στην Ιντιάνα, και προσπαθεί να μάθει από την αρχή τον κόσμο, τη ζωή και τον ίδιο της τον εαυτό, με φόντο την χαοτική Νέα Υόρκη.

 

Jane, the virgin

Η Jane, μία 25χρονη κοπέλα που δεν έχει ακόμα ερωτικές επαφές, πάει στη γυναικολόγο για μία εξέταση ρουτίνας. Η γιατρός, καθώς ήταν αφηρημένη λόγω προσωπικών θεμάτων, τη μπερδεύει με μία άλλη ασθενή και τη γονιμοποιεί κατά λάθος…

 

The Good Place

Η Έλεανορ μετά τον θάνατό της μαθαίνει ότι έχει πάει … στον παράδεισο. Παρόλα αυτά έχει γίνει κάποιο λάθος, καθώς όσο ζούσε δεν είχε κάνει ούτε μια καλή πράξη. Έτσι, με την βοήθεια ενός ανύποπτου καθηγητή ηθικής, η Έλεανορ υιοθετεί την τεχνική “fake it ’till you make it” και προσπαθεί να γίνει επιτέλους καλός άνθρωπος.

 

Sex Education

Ο Ottis Millburn είναι ο έφηβος γιος μιας σεξοθεραπεύτριας, ο οποίος ζει μαζί με τη μητέρα του σε μία μικρή πόλη. Η υπόθεση έχει να κάνει με την ερωτική ζωή του Ottis και των συμμαθητών του και πως ο πρωταγωνιστής μαζί με μία κοπέλα, τη Maeve, φτιάχνουν στο σχολείο μια κλινική επίλυσης σεξουαλικών προβλημάτων.

 

That 70’s show

Το That 70’s Show είναι μια κωμική τηλεοπτική σειρά. Ξεκίνησε το 1998 και αποτελείται από 8 σεζόν. Αφορούσε συγκεκριμένη περίοδο, τα μέσα του 70 και εστιάζετε σε μια παρέα εφήβων και τους γονείς τους. Η σειρά έμοιαζε με άλλες αλλά είχε μια παλιομοδίτικη αίσθηση και άγγιζε πολλά θέματα της εποχής, όπως τη χρήση ναρκωτικών ουσιών, την οικονομική ύφεση αλλά και φαινόμενα όπως το Star Wars.

 

The Big Bang Theory

Η σειρά επικεντρώνεται σε πέντε χαρακτήρες που ζουν στην Πασαντίνα της Καλιφόρνια: δύο συγκάτοικοι και φυσικοί, οι Leonard Hofstadter και Sheldon Cooper, η Penny, μια σερβιτόρα και γειτόνισσά τους που φιλοδοξεί να γίνει ηθοποιός, ο αεροδιαστημικός Howard Wolowitz και ο Ινδός αστροφυσικός Raj Koothrappali.

 

Gilmore Girls

Η πολυβραβευμένη τηλεοπτική σειρά περιγράφει τη ζωή της Lorelai Victoria Gilmore η οποία μεγαλώνει μόνη της την κόρη της Rory Gilmore, στη μικρή πόλη Star Hollow, του Connecticut.

 

Queer Eye

Ένα reboot του Queer Eye fot the Straight Guy, στο οποίο πέντε γκέι άνδρες στη Νέα Υόρκη μεταμορφώνουν μία σειρά στρέιτ ανδρών για να τους αλλάξουν τη ζωή. Τώρα, πέντε άντρες αναζητούν αυτούς που θέλουν “αναβάθμιση” στη Georgia, η οποία βρίσκεται στη «Ζώνη της Βίβλου», μία συντηρητική λωρίδα των ΗΠΑ όπου η θρησκεία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

Διαβάστε επίσης