Η ιστορία του ροκ μέσα σε λιγότερο από 15 λεπτά! (Video)

Η ιστορία του ροκ μέσα σε λιγότερο από 15 λεπτά! (Video)

Μπορεί να γίνει ένα γρήγορο πέρασμα από τους πιο σημαντικούς σταθμούς της ροκ και μέσα από ένα 15λεπτό τραγούδι να «συνεργαστούν» 348 ροκ σταρς, 84 κιθαρίστες, 44 ντράμερς καθώς και να «παντρευτούν» 64 τραγούδια ταυτόχρονα;

Η εύκολη απάντηση είναι πως κάτι τέτοιο δεν γίνεται αλλά όποιος την δώσει θα έχει κάνει λάθος: φυσικά και γίνεται. Για την ακρίβεια, έχει ήδη γίνει μέσω ενός -ήδη ιστορικού- video.

Η εταιρεία Ithaca Audio, που έχει την έδρα της στο Μπράιτον της Αγγλίας και ειδικεύεται στην μείξη ήχου και εικόνας, δημιούργησε και έβγαλε στη δημοσιότητα ένα δεκαπεντάλεπτο video που δείχνει την ιστορία της rock μουσικής, πάντα με το απαραίτητο μοντάζ.

Το video περιλαμβάνει τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες και τα πιο γνωστά συγκροτήματα της ροκ σκηνής, όπως τους Rolling Stones, τον Jimi Hendrix, τους Queen, τους The Beatles, τους Deep Purple, τους Aerosmith, τους Pink Floyd, τους Guns N’ Roses, τους AC/DC, τους Metallica, τους Nirvana, τους Red Hot Chili Peppers, τους Linkin Park και τους Gorillaz.

Δείτε το ιστορικό video:

Διαβάστε επίσης

Close