Μην πεθάνεις κρατώντας τη "μουσική" σου ακόμα μέσα σου

Μην πεθάνεις κρατώντας τη «μουσική” σου ακόμα μέσα σου

Ο κόσμος στον οποίο ζεις είναι ένα ευφυές σύστημα όπου κάθε κομμάτι που κινείται συντονίζεται με κάθε άλλο κινούμενο κομμάτι.

Υπάρχει μια συμπαντική ζωτική δύναμη που υποστηρίζει και ενορχηστρώνει τα πάντα. Όλα λειτουργούν από κοινού, με απόλυτη αρμονία. Είσαι και εσύ ένα από αυτά τα κινούμενα κομμάτια.

Εμφανίστηκες εδώ με το σώμα το οποίο κατέχεις, ακριβώς στην ώρα σου. Το σώμα σου θα φύγει από εδώ με την ίδια ακρίβεια. Αποτελείς σημαντικό κομμάτι αυτού του περίπλοκου συστήματος.

Έτσι βρίσκεσαι εδώ, σε αυτό το ευφυές σύστημα που δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος, μέσα στο οποίο όλοι οι γαλαξίες κινούνται αρμονία μεταξύ τους. Κάποιος λόγος πρέπει να υπάρχει που εμφανίστηκες εδώ!

Ο Χαλίλ Γκιμπράν έγραψε: «Όταν γεννήθηκες, ο ρόλος σου τοποθετήθηκε στην καρδιά σου”. Ποιος είναι, λοιπόν, ο ρόλος σου; Ο προορισμός σου; Ζεις έτσι όπως η καρδιά σου σε παροτρύνει;

 

Απόσπασμα από «Τα 10 μυστικά για επιτυχία και εσωτερική γαλήνη του Dr. Wayne Dyer”, Εκδόσεις Έσοπτρον
Διαβάστε επίσης

Ούτε πολύ νωρίς, ούτε πολύ αργά, π Φιλόθεος Φάρος

Ούτε πολύ νωρίς, ούτε πολύ αργά, π Φιλόθεος Φάρος

Ο Γιουνγκ, που ασχολήθηκε με το δεύτερο μισό της ζωής, σε αντίθεση με τον Φρόυντ(ο οποίος ερεύνησε τον άνθρωπο κυρίως στο πρώτο μισό της ζωής του), λέει ότι: «Ο άνθρωπος στο πρώτο μισό της ζωής υπηρετεί τη φύση(δηλαδή, κάνει παιδιά, παντρεύεται, προσπαθεί να εξασφαλίσει τα προς το ζην). Όμως, στο δεύτερο μισό της ζωής, ο […]

Close