Αυτές είναι οι βασικές ενδείξεις για το ότι ένα άτομο σε βλέπει ερωτικά

Αυτές είναι οι βασικές ενδείξεις για το ότι ένα άτομο σε βλέπει ερωτικά

Ελάχιστα πράγματα είναι πιο εκνευριστικά από το να βλέπεις ερωτικά ένα άτομο και να μην μπορείς να καταλάβεις αν αυτό είναι αμοιβαίο.

Συνήθως, δυο άνθρωποι που βλέπουν ερωτικά ο ένας τον άλλο το εκδηλώνουν αλλά αυτό δεν είναι πάντα δεδομένο. Για λόγους που έχουν να κάνουν με την ανασφάλεια και με τις ντροπές που μας πιάνουν πολύ συχνά όσον αφορά αυτά τα ζητήματα, πολλές φορές το να καταλάβεις αν αρέσεις σε ένα άλλο πρόσωπο ή όχι μοιάζει με σπαζοκεφαλιά.

Όπως και να έχει υπάρχουν ορισμένοι κανόνες συμπεριφοράς που αποτελούν ενδείξεις πως δεν περνάς απαρατήρητος/η από το άτομο που σε ενδιαφέρει. Και οι κανόνες αυτοί δεν αλλάζουν ποτέ, είναι «στανταράκια» για όλους τους ανθρώπους.

Για παράδειγμα:

-Σε κοιτάει όσο πιο πολύ μπορεί. Όταν μας αρέσει κάποιος/α δεν παίρνουμε τα μάτια μας από εκεί. Αν τον/την πιάσεις να σε κοιτάει, πρόκειται για μια καλή ένδειξη.

-Ενδιαφέρεται για εσένα. Όσο πιο πολύ σε ρωτάει για τα νέα σου και τη διάθεσή σου τόσο πιο πολύ ενδιαφέρεται για εσένα. Από μόνο του ίσως να μην λέει τίποτα (αλλά ίσως να λέει και πολλά…), ωστόσο συνδυαστικά με άλλες ενδείξεις ίσως να σου φανεί χρήσιμο στοιχείο.

Σου στέλνει συχνά μηνύματα. Εδώ το πράγμα φυσικά σοβαρεύει: αν σου στέλνει με το παραμικρό και ψάχνει αφορμή να μιλήσετε είναι δεδομένο πως σε θεωρεί ενδιαφέρον χαρακτήρα. Σημαίνει αυτό και ερωτικό ενδιαφέρον; Είπαμε: καμία ένδειξη δεν «στέκεται» από μόνη της.

-Σου κάνει συχνά like στο Facebook. Μπορεί να μην είναι και η πιο «παραδοσιακή» ένδειξη ερωτικού ενδιαφέροντος αλλά είναι σίγουρα η πιο μοντέρνα. Αν έχεις παρατηρήσει πως ακόμα και στα πιο αδιάφορα πράγματα που ανεβάζεις, υπάρχει ένα πρόσωπο που διαρκώς σου κάνει like τότε είναι σχεδόν δεδομένο ότι σε βλέπει ερωτικά.

-Επιδιώκει να μένετε μόνοι σας. Ασύλληπτα ισχυρή ένδειξη αλλά ταυτόχρονα πολύ δύσκολα ανιχνεύσιμη. Διότι ένα πρόσωπο που δεν το παίρνει απόφαση να πει ότι σας θέλει, αυτόματα θα προσπαθήσει να «κρύψει» το γεγονός ότι δεν θέλει να βρίσκεστε με παρέα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η αλήθεια βρίσκεται στις λεπτομέρειες. Προσπάθησε να τσεκάρεις τις μικροαντιδράσεις του/της πάνω στο εν λόγω ζήτημα για να βγάλεις άκρη.
Διαβάστε επίσης

Close