Χιούμορ

8 ενοχλητικές συνήθειες ζευγαριών που δείχνουν πρόβλημα στη σχέση τους

8 ενοχλητικές συνήθειες ζευγαριών που δείχνουν πρόβλημα στη σχέση τους

Όλοι γνωρίζουμε κάποια ζευγάρια που έχουν ενοχλητικές συνήθειες και ενώ μπορεί χωριστά να είναι δυο συμπαθητικοί άνθρωποι, ως ζευγάρι γίνονται αντιπαθέστατοι στον περίγυρό τους. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Οι επιστήμονες αποκαλύπτουν ότι η ανθρωπότητα... χάνει την εξυπνάδα της!

Οι επιστήμονες αποκαλύπτουν ότι η ανθρωπότητα… χάνει την εξυπνάδα της!

Όσο περνούν τα χρόνια και ο χρόνος κυλάει, η ανθρωπότητα γίνει όλο και πιο… χαζή. Και αυτό το φαινόμενο αφορά περισσότερο όσους είναι γεννημένοι από το 1975 και μετά. Φαντάζει απίστευτο αλλά είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο.

Ζώδια και σχέσεις: Τι πρέπει να κάνεις για να μην... «ξενερώσει»

Ζώδια και σχέσεις: Τι πρέπει να κάνεις για να μην… «ξενερώσει»

Αν θες να κρατήσεις έναν έρωτα, το θέμα δεν είναι μόνο να ξέρεις τι να κάνεις αλλά και, εξίσου σημαντικό, να ξέρεις τι να ΜΗΝ κάνεις. Διαφορετικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα αρχίσει να αναρωτιέται, όλο και περισσότερο, μήπως τελικά δεν ταιριάζετε. Και η αστρολογία έχει να σου υποδείξει συγκεκριμένα πράγματα που κάνουν το […]

Τα δυο ζώδια που «κολλάνε» μεταξύ τους όσο κανένα άλλο

Τα δυο ζώδια που «κολλάνε» μεταξύ τους όσο κανένα άλλο

Οι Ιχθύες είναι ζώδιο μεταβλητό και υδάτινο. Κυβερνήτης του είναι ο Ποσειδώνας που του προσδίδει ευαισθησία, διακριτικότητα και περιέργεια. Η υδάτινη φύση του υποδεικνύει την έμφαση που δίνει στα συναισθήματα και την βαθιά κατανόηση που δείχνει στους άλλους.

Αυτά τα επαγγέλματα είναι τα πιο επιρρεπή στην απιστία!

Αυτά τα επαγγέλματα είναι τα πιο επιρρεπή στην απιστία!

Όποιος έχει βιώσει την ρουτίνα των εργασιακών χώρων και την συνεχόμενη συνύπαρξη με συναδέλφους και συναδέλφισσες, γνωρίζει πως το συγκεκριμένο περιβάλλον είναι ό,τι πρέπει για να αναπτυχθούν παράνομες σχέσεις. Εκτός όμως από τις υποψίες μας, πλέον αυτό επιβεβαιώνεται και από τις… έρευνες.

Αυτά τα ζώδια ταιριάζουν καλύτερα στο σεξ

Αυτά τα ζώδια ταιριάζουν καλύτερα στο σεξ

Μπορεί να θεωρείτε ότι στο σεξ είναι όλα θέμα «χημείας», όμως οι αστρολόγοι υποστηρίζουν ότι τ’ άστρα καθορίζουν ποιο είναι το ταίρι μας στο κρεβάτι, κάνοντας συγκεκριμένους συνδυασμούς ζωδίων πιο εκρηκτικούς.

Close