Αυτά είναι τα ζώδια που προτιμούν να είναι single

Αυτά είναι τα ζώδια που προτιμούν να είναι single

Ο άνθρωπος είναι ον συντροφικό, όλοι το ξέρουμε αυτό. Και για να πούμε την αλήθεια οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε … “κάπως” όταν δεν έχουμε σχέση. Θέλουμε την επιβεβαίωση, ασφάλεια, στοργή και αγάπη. Κάποιοι άλλοι, όμως, όχι απλά δεν αγχώνονται και δεν καταθλίβονται όταν είναι μόνοι, αλλά είναι αυτό που λέμε “single and fabulous”.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα ζώδια, τα οποία -βάσει των στοιχείων του χαρακτήρα τους- προτιμούν να είναι single και να απολαμβάνουν κάθε λεπτό της ελευθερίας τους…

 

Σκορπιός

Ο Σκορπιός τρελαίνεται να είναι με κάποιον στον οποίο μπορεί να δει κομμάτια του εαυτού του, αλλά όταν δεν ισχύει αυτό προτιμάει να μένει μόνος. Αυτό που του αρέσει στις σχέσεις είναι η προσπάθεια να ανακαλύψει την προσωπικότητα του άλλου. Όταν, όμως, νιώθει πως απειλείται η ιδιωτικότητά του, προτιμά να μένει μόνος και ανεξάρτητος.

 

Παρθένος

Ο Παρθένος αγαπά το να είναι single, γιατί λατρεύει το χρόνο που περνάει μόνος του. Επίσης, είναι γνωστός workaholic, οπότε τον χρόνο που του απομένει, θέλει να τον κρατάει για τον εαυτό του. Γενικά, δεν τους αρέσουν οι κοινωνικές συναθροίσεις και τα ραντεβού, οπότε ακόμα κι αν το θέλουν, είναι αρκετά δύσκολο γι’ αυτούς να βρουν ένα σύντροφο.

 

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ένας “μοναχικός λύκος”. Αυτό που θέλει πάνω από όλα στη ζωή είναι η ανεξαρτησία και η ελευθερία του, έτσι νιώθει συχνά εγκλωβισμένος όταν βρίσκεται σε σχέση. Είναι το είδος ανθρώπου που αν θέλει να μετακομίσει σε άλλη ήπειρο κι εσύ δεν θέλεις να τον ακολουθήσεις, αυτός θα το κάνει.

 

Κριός

Ο Κριός μπορεί να γίνει μοναχικός για μεγάλα χρονικά διαστήματα, αλλά δεν διαρκεί πολύ. Αν και τείνει να ερωτεύεται γρήγορα, ξε-ερωτεύεται ακόμα πιο γρήγορα. Για το λόγο αυτό, προτιμούν από μόνοι τους να μένουν μόνοι, για να μπορέσουν να επικεντρωθούν στον εαυτό τους και σε αυτά που θέλουν, μέχρι να βρουν το ιδανικό “άλλο τους μισό”.

Διαβάστε επίσης

Close