Αυτά τα τρία ζώδια είναι πιο πιθανό να αρραβωνιαστούν σε σύντομο χρονικό διάστημα

Αυτά τα τρία ζώδια είναι πιο πιθανό να αρραβωνιαστούν σε σύντομο χρονικό διάστημα

Υπάρχουν ζευγάρια που ζουν ευτυχισμένα για χρόνια χωρίς να σκέφτονται ποτέ το θέμα του γάμου, ενώ άλλα θα γνωριστούν, θα αρραβωνιαστούν μετά από πέντε ημέρες και θα παντρευτούν σε ένα μήνα το αργότερο. Όταν πρόκειται για την δεύτερη κατηγορία, υπάρχουν τρία ζώδια τα οποία είναι πιθανότερο να θελήσουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι ρυθμοί στις σχέσεις τους τείνουν να κινούνται με ιλλιγγιώδη ταχύτητα – τη μια μέρα, μπορεί να συναντήσουν τον σύντροφό τους σε μια εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης και την επόμενη να γλείφουν τους φακέλους από τα προσκλητήρια του γάμου τους.

Φυσικά, η αστρολογία δεν είναι ο μόνος παράγοντας που καθορίζει το διάστημα που κάποιος θα θελήσει να προχωρήσει το δεσμό του, αλλά σε αυτό το κείμενο θα ασχοληθούμε με αυτά. Ενώ μερικά ζώδια, όπως ο Σκορπιός, η Παρθένος και ο Ταύρος, κινούνται σιγά-σιγά στις σχέσεις και είναι πολύ προσεκτικοί με το ποιους αφήνουν στη ζωή τους, τα παρακάτω τρία ζώδια είναι πιθανότερο να τα παίξουν “όλα για όλα” και να προχωρήσουν σε αρραβώνα το συντομότερο δυνατόν…

 

Κριός

Στους Κριούς αρέσει η περιπέτεια και δεν είναι καθόλου υπομονετικοί. Δεν θέλουν να πολυσκέφτονται τα πράγματα και είναι παρορμητικοί. Έτσι, είναι πιθανότερο, όταν είναι ερωτευμένοι να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, παραβλέποντας τις αντιδράσεις των οικείων τους που τους λένε να μη βιαστούν.

 

Καρκίνος

Οι στοργικοί και αγαπησιάρηδες Καρκίνοι, περιμένουν το γάμο όλη τους τη ζωή. Το να μπορούν να έχουν έναν σύντροφο και να νιώθουν άνεση και οικειότητα μαζί του είναι γι’ αυτούς κάτι συναρπαστικό. Γι’ αυτό το λόγο, όταν νιώσουν ότι το βρήκαν αυτό, δε θέλουν να το αφήσουν να φύγει με τίποτα και βιάζονται να το κάνουν παντοτινά δικό τους.

 

Λέων

Ο Λέων, μπορεί να μοιάζει με έναν άνθρωπο φιλάρεσκο και ικανό να κάνει τα πάντα για να κερδίσει την προσοχή, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι και… σχεσάκιας. Ακριβώς, επειδή λατρεύει να είναι στο επίκεντρο, ένας γάμος ή ένας αρραβώνας είναι γι΄αυτόν ένας τρόπος για να το πετύχει. Για να μην τον αδικούμε, όμως, ο Λέων είναι και αρκετά καλός και στοργικός σύντροφος, οπότε εκτός από την τελετή, ο λόγος που βρίσκεται εκεί είναι επειδή είναι πραγματικά ερωτευμένος.

Διαβάστε επίσης

Close