Ποια ζώδια είναι οι μεγαλύτεροι ... εγκληματίες;

Ποια ζώδια είναι οι μεγαλύτεροι … εγκληματίες;

Λένε πως σε μία στιγμή πάθους, αδυναμίας, «τρέλας»…όλοι μπορούμε να εγκληματίσουμε. Κάποια ζώδια, όμως, το έχουν στο αίμα τους λίγο παραπάνω και φτάνουν πιο συχνά στα όρια τους. Ποια είναι αυτά; Παρακάτω θα βρεις τα ζώδια με τη σειρά, από το πιο ήρεμο μέχρι το πιο επικίνδυνο.

Οι Δίδυμοι, οι Υδροχόοι και οι Λέοντες, παρόλο που είναι γνωστά για τον ασταθή χαρακτήρα τους και τα σκαμπανεβάσματά τους, είναι και τα πιο «ασφαλή» ζώδια από άποψη εγκληματικότητας. Στη συνέχεια, οι Σκορπιοί, οι Ιχθύες και οι Ζυγοί είναι περισσότερο ικανοί να διαπράξουν ένα έγκλημα, χωρίς ωστόσο να είναι τόσο συχνό το φαινόμενο, γι’ αυτούς. Ο Αιγόκερως, ο Παρθένος και ο Κριός ακολουθούν.

Τρία είναι, όμως, τα ζώδια τα οποία κάνουν παραβατικές πράξεις πιο συχνά. Ο Τοξότης, σύμφωνα, με στατιστικές είναι το τρίτο -κατά σειρά- ζώδιο που έχει την τάση να εγκληματεί, με τα δεδομένα να τον θέλουν να συλλαμβάνεται αρκετά εύκολα. Τη δεύτερη θέση κατοχυρώνει ο Ταύρος, που παρά την ηρεμία και τη σταθερότητα που τον χαρακτηρίζει, φέρεται να έχει συχνά συμπεριφορές …ψυχοπαθή. Μάλλον, παίρνει στα σοβαρά τη φράση «ταύρος σε υαλοπωλείο», με δυσάρεστες συνέπειες (για τον ίδιο, αλλά και τους άλλους). Τέλος, το χρυσό κύπελλο του εγκλήματος σηκώνει πανηγυρικά ο -κατά τ’ άλλα- συμπαθέστατος και αξιαγάπητος Καρκίνος. Σύμφωνα με τις στατιστικές, οι περισσότεροι εγκληματίες παγκοσμίως, ανήκουν σε αυτό το ζώδιο και μάλιστα, τις περισσότερες φορές συλλαμβάνονται.

 

Διαβάστε επίσης

Close