Τα ζώδια που ραγίζουν καρδιές!

Τα ζώδια που ραγίζουν καρδιές!

Οι ερωτικές σχέσεις δεν είναι εύκολες και απαιτούν σκληρή δουλειά. Και ενώ μερικά ζευγάρια θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κρατήσουν το «για πάντα», άλλα είναι πιο πρόθυμα να λήξουν μια σχέση που δεν λειτουργεί πια και να συνεχίσουν τη ζωή τους.

Αυτό μπορεί μπορεί να έχει να κάνει και με το ζώδιό τους. Ποια είναι τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να σου ραγίσουν την καρδιά; Ποιοι φεύγουν και αφήνουν πίσω τους συντρίμμια;

Ζώδια heartbreakers

Παρθένος
Αυτό το ζώδιο της Γης, μπορεί να γίνει αρκετά ωμό και θρασύ, αλλά σίγουρα είναι ειλικρινές.

Εάν ένας Παρθένος εκφράσει την δυσαρέσκεια του για κάτι που τον ενοχλεί και τον αγνοήσεις, είναι θέμα χρόνου πότε θα κάνει το «μπαμ». Μην περιμένεις να επαναλάβει κάτι 100 φορές, μετά την πρώτη προειδοποίηση.

Ως τελειομανείς και control freaks, περιμένουν άψογη συμπεριφορά ή τουλάχιστον, την εντύπωση ότι προσπαθείς να τα πας καλύτερα.

Μόλις αποφασίσουν ότι κάτι έχει τελειώσει δεν θα μπουν σε μακροχρόνια διαδικασία χωρισμού και σίγουρα δεν θα είναι επιεικείς μαζί σου.

Από Παρθένο δεν θα ακούσεις εύκολα «δεν φταις εσύ, αλλά εγώ». Δεν τον πολυνοιάζει να σου χαϊδέψει τα αυτιά και θα τα πει όλα, όπως τα σκέφτεται.

Συγκεκριμένα, θα παρουσιάσει αναλυτικά τις αιτίες που αποφάσισε να χωρίσει (οι οποίοι πιθανώς είναι γραμμένοι σε κάποιο excel).

Έτσι δεν υπάρχει σύγχυση ως προς το γιατί αποφάσισε να τελειώσει τη σχέση.

Σίγουρα, οι Παρθένοι αγαπούν μια πρόκληση, αλλά το να προσκολλώνται σε μια σχέση που δεν λειτουργεί πια, απλά δεν είναι το στυλ τους. Οι Παρθένοι θέλουν να προχωρούν και να εξελίσσονται.

Ζυγός
Οι Ζυγοί γενικά είναι γνωστοί για το πόσο θέλουν να ικανοποιούν τους πάντες γύρω τους. Καταλήγουν να ραγίζουν καρδιές όχι απαραίτητα εξαιτίας κάτι που έκαναν. Το πιο πιθανό είναι να φοβόντουσαν τον χωρισμό και απέφευγαν να δημιουργήσουν δράματα.

Οι Ζυγοί προσπαθούν συνεχώς να δημιουργήσουν ισορροπία και να βεβαιωθούν ότι όλοι είναι ευχαριστημένοι, επομένως η ιδέα να έρθουν σε διαμάχη για ένα θέμα που τους ενοχλεί δεν είναι ακριβώς ελκυστική.

Αυτά τα ζώδια του αέρα, προτιμούν να αποστασιοποιηθούν από την κατάσταση και ιδανικά θα ήθελαν να κάνουν τον άλλον να τους χωρίσει.

Οι Ζυγοί όταν πάρουν απόφαση να χωρίσουν θα σταματήσουν να σου απαντούν στα μηνύματα. Τα τηλεφωνήματά τους θα είναι πιο σύντομα και αραιά. Θα ακυρώσουν τελευταία στιγμή σε βραδιές ραντεβού ή θα εξαφανιστούν, μόνο και μόνο για να αποφευχθεί η σύγκρουση.

Παρόλα αυτά στο Instagram θα συνεχίσουν κατά πάσα πιθανότητα να κάνουν likes στα post σου. Είπαμε, θέλουν να ευχαριστούν τους πάντες.

Πηγή: ladylike.gr

Διαβάστε επίσης

Close