Ζώδια & Προσωπικότητα | Τι λέει το ζώδιό σου για το χαρακτήρα σου;

Ζώδια & Προσωπικότητα | Τι λέει το ζώδιό σου για το χαρακτήρα σου;

Διάβασε παρακάτω και μάθε τα πιο βασικά χαρακτηριστικά του ζωδίου στο οποίο ανήκεις, αλλά και μερικούς διάσημους που έχουν το ίδιο ζώδιο με σένα.

 

Κριός

Στοιχείο: Πυρκαγιά
Διάσημοι Κριοί: Ριζ Γουόδερσπουν, Τζέσικα Τσαστάιν και Μαρία Κάρι

Ο Κριός είναι παθιασμένος, σίγουρος, αποφασισμένος και ενθουσιώδης για όλα όσα κάνει. Είναι άνετος να αναλαμβάνει τους ηγετικούς ρόλους και είναι πρόθυμος να παίρνει ρίσκα για να επιτύχει τους στόχους του. Ωστόσο, ο Κριός τείνει να γίνεται ανυπόμονος εύκολα και μπορεί να γίνει ευέξαπτος (ακόμα και επιθετικός), εάν τα πράγματα δε γίνουν όπως τα υπολογίζει. Δεν του αρέσει η τεμπελιά στους άλλους και να ενοχλείται όταν τον στήνουν.

 

Ταύρος

Στοιχείο: Γη
Διάσημοι Ταύροι: Μπάρμπα Στρέισαντ, Ρενέ Ζελβέγκερ και Βασίλισσα Ελισάβετ Β

Ένας Ταύρος λέγεται ότι είναι αξιόπιστος, πρακτικός και υπομονετικός. Του αρέσει να δουλεύει με τα χέρια του και θα ξοδέψει όσο χρόνο χρειάζεται για να διεκπεραιώσει οποιοδήποτε καθήκον. Είναι πολύ αξιόπιστος σαν υπάλληλος και καλός φίλος. Ωστόσο, οι Ταυρίνες τείνουν να είναι πεισματάρες, μένοντας κολλημένες στο δικό τους τρόπο σκέψης και είναι απρόθυμες να απομακρυνθούν από αυτόν. Δεν του αρέσουν οι ξαφνικές αλλαγές και να βρίσκεται στο στόχαστρο.

 

Δίδυμος

Στοιχείο: Αέρας
Διάσημοι Δίδυμοι: Νικόλ Κίντμαν, Βένους Ουίλιαμς και Ελένη Μπόναμ Κάρτερ

Ο Δίδυμος είναι πολύ πιστός φίλος. Είναι χαρούμενος με το να συνομιλεί με σχεδόν οποιονδήποτε γνωρίζει και έχει μεγάλη αγάπη για τη φύση. Ο Δίδυμος είναι περίεργος και ανοιχτός στα πάντα, κάτι που τον κάνει ιδιαίτερα καλό συγγραφέα και καλλιτέχνη. Ωστόσο, μπορεί να είναι αναποφάσιστος και ασυνεπής. Ο Δίδυμος θέλει ποικιλία στη ζωή του. Δεν του αρέσει η επανάληψη και η ρουτίνα, προτιμά να προσαρμόζεται με διαφορετικούς ανθρώπους και περιβάλλοντα.

 

Καρκίνος

Στοιχείο: Νερό
Διάσημοι Καρκίνοι: η πριγκίπισσα Νταϊάνα, ο Νέλσον Μαντέλα και η Μέριλ Στρίπ

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από τον αστερισμό του Καρκίνου είναι πολύ συναισθηματικοί. Αυτό μπορεί να είναι τόσο θετικό όσο και αρνητικό. Από τη θετική πλευρά, είναι πιστοί και συμπαθητικοί. Φροντίζουν και συναισθάνονται τους ανθρώπους που περνούν δύσκολες στιγμές. Αλλά, μπορούν επίσης να είναι και καταθλιπτικοί. Ο Καρκίνος δεν έχει υπομονή και μπορεί να γίνει εγωιστής. Νιώθουν πολύ πιο χαλαροί, όταν βρίσκονται κοντά στο στοιχείο τους: το νερό!

 

Λέων

Στοιχείο: Πυρκαγιά
Διάσημοι Λέοντες: Τζένιφερ Λόπεζ, Μαντόνα και Σάντρα Μπούλοκ

Ο Λέος αγαπά το προσκήνιο. Γεννήθηκε για το θέαμα και για να βρίσκεται πάνω τη σκηνή. Οι Λέων είναι δημιουργικός και αστείος και παθιασμένος. Αγαπά το θέατρο, να διασκεδάζει με φίλους και ακριβά γούστα. Όπως όλοι, όμως, ο Λέων έχει τα μειονεκτήματά του. Όσο του αρέσει να είναι το κέντρο της προσοχής, ένας Λέων δεν αντέχει το να αγνοηθεί.

 

Παρθένος

Στοιχείο: Γη
Διάσημοι Παρθένοι: Μητέρα Τερέζα, Beyonce, Amy Winehouse

Ο Παρθένος δίνει μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, έχοντας τα πάντα καλά μελετημένα, ταξινομημένα και καλά οργανωμένα. Αυτό μπορεί να είναι και το αδύνατο σημείο του. Ο Παρθένος είναι συχνά υπερβολικά επικριτικός με τον εαυτό του, θέτοντας τον υπό τεράστια πίεση για να επιτύχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Έχει, επίσης, μεγάλη καρδιά. Είναι πιστός και ενσυναισθητικός, κάτι που τον κάνει καλό νοσηλευτή και κοινωνικό λειτουργό.

 

Ζυγός

Στοιχείο: Αέρας
Διάσημοι Ζυγοί: Serena Williams, Julie Andrews και Susan Sarandon

Ο Ζυγός είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει τους ανθρώπους. Είναι κοινωνικός, εξωστρεφής και μισεί να είναι μόνος. Εκτιμά την ατομικότητα και είναι περήφανος για τον εαυτό του. Ο Ζυγός εκτιμά τη διανόηση και επιθυμεί να τονώνεται μέσα από ξεχωριστές συνομιλίες. Είναι δίκαιος και ευγενικος, ενώ θα αποφύγει τη σύγκρουση με κάθε κόστος.

 

Σκορπιός

Στοιχείο: Νερό
Διάσημοι Σκορπιοί: Τζούλια Ρόμπερτς, Γουίνινα Ράιντερ και Άν Χάθαγουεϊ

Ο Σκορπιός είναι ένας καλός ηγέτης. Φροντίζει για τα γεγονότα και υπερασπίζεται την αλήθεια, ενώ είναι επινοητικός και παθιασμένος. Είναι αξιόπιστος και θα κρατήσει μυστικό όταν του ζητηθεί. Ωστόσο, αυτή η μυστική φύση μπορεί μερικές φορές να θεωρηθεί ως κακό πράγμα. Ο Σκορπιός είναι επίσης επιρρεπής στη ζηλοτυπία, η οποία μπορεί να είναι επιβλαβής για τις σχέσεις του.

 

Τοξότης

Στοιχείο: Πυρκαγιά
Διάσημοι Τοξότες: Τίνα Τέρνερ, Τζέιν Φόντα και Τάιλορ Σουίφτ

Οι Τοξότες είναι ανοιχτοί και έχουν μεγάλη αίσθηση του χιούμορ. Αγαπούν να ταξιδεύουν και είναι ενθουσιασμένοι με την εξερεύνηση νέων τόπων, με νέους ανθρώπους. Επιπλέον, κάνουν πράξη τα λεγόμενά τους. Όταν έχουν μια ιδέα, θέτουν ως στόχο να την πραγματοποιήσουν. Οι άνθρωποι που γεννιούνται κάτω από αυτό το ζώδιο μισούν τους “κολλημένους” ανθρώπους. Προτιμούν να είναι ελεύθεροι και ανεξάρτητοι, αντί να τους κρατά κάτι πίσω.

 

Αιγόκερως

Στοιχείο: Γη
Διάσημοι Αιγόκεροι: οι Kate Middleton, Kate Moss και January Jones

Οι Αιγόκεροι είναι υπεύθυνοι και πειθαρχημένοι. Ξεχωρίζουν στους ρόλους διαχείρισης λόγω της ικανότητάς τους να κάνουν σχέδια και να τα ακολουθούν κατά γράμμα. Δεν είναι το είδος του ατόμου που πρέπει να εμπιστευτείς για να αποφασίσει που θα φάτε. Έχουν μεγάλο αυτοέλεγχο, το οποίο είναι καλό, αλλά μερικές φορές μπορεί να τους κάνει να φαίνονται ανυπόστατοι. Οι Αιγόκεροι απολαμβάνουν τη μουσική και εκτιμούν την οικογένειά τους πάνω από όλα.

 

Υδροχόος

Στοιχείο: Αέρας
Διάσημοι Υδροχόοι: Οπράχ Γουίνφρεϊ, Τζένιφερ Άνιστον και Σέριλ Κρόου

Οι άνθρωποι που γεννιούνται στον αστερισμό των Υδροχόων είναι βαθιά στοχαστικοί και είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν τους άλλους. Απολαμβάνουν τις ουσιαστικές συνομιλίες, καθώς και την εκτέλεση ανθρωπιστικών εργασιών. Συχνά θεωρούνται ντροπαλοί, αλλά γίνονται εξωστρεφείς όταν πρέπει να είναι. Οι Υδροχόοι ευδοκιμούν σε ένα κοινοτικό περιβάλλον και ενδιαφέρονται πολύ για τους ανθρώπους, από όλα τα κοινωνικά στρώματα.

 

Ιχθύς

Στοιχείο: Νερό
Διάσημοι Ιχθείς: Ελίζαμπεθ Τέιλορ, Ριάννα και Άλμπερτ Αϊνστάιν

Οι Ιχθύες είναι ευγενικοί και προσεκτικοί. Θα κάνουν τα πάντα για να διευκολύνουν τη ζωή κάποιου άλλου, δείχνοντας συμπόνια και σοφία. Απολαμβάνουν τα μιούζικαλ και το ρομαντισμό, ενώ είναι γενικότερα επιρρεπείς στην αποφυγή της πραγματικότητας. Συγχωρούν εύκολα και είναι αρκετά εύπιστοι.

 

Διαβάστε επίσης

Close