Ζώδια | Ποια ζώδια δυσκολεύονται να προχωρήσουν στη ζωή τους;

Ζώδια | Ποια ζώδια δυσκολεύονται να προχωρήσουν στη ζωή τους;

Ορισμένα ζώδια είναι περισσότερο ευαίσθητα και μένουν «κολλημένα» σε ανθρώπους και καταστάσεις. Άλλα, πάλι, συνειδητοποιούν ότι το παρελθόν πρέπει να μένει εκεί που ανήκει: στο πίσω μέρος του μυαλού μας, δηλαδή, ενώ τους είναι πολύ εύκολο να προχωράνε μπροστά. Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις; Δες το ζώδιό σου και ανακάλυψε πόσο εύκολο ή δύσκολο σου είναι να ζεις το τώρα, χωρίς να αναπολείς τα παλιά!

Κριός

Αναζητάει συνεχώς νέες εμπειρίες και του είναι αρκετά εύκολο να ξεφύγει από μία κατάσταση που έχει τελειώσει (καμιά φορά, το κάνει πριν καν τελειώσει η κατάσταση…). Αποφεύγει να δει τα λάθη που έκανε στο παρελθόν, γι’ αυτό και πολλές φορές επαναλαμβάνει τα ίδια.

 

Ταύρος

Ο Ταύρος ως ανασφαλής που είναι συνήθως, δύσκολα θα αποκοπεί από το παρελθόν, γιατί φοβάται την αβεβαιότητα του μέλλοντος. Το γνώριμο και το σίγουρο είναι κάτι που επιλέγει, ακόμα κι αν δεν του αρέσει, για να μη βρεθεί προ εκπλήξεως.

 

Δίδυμος

Αν κάποιο ζώδιο δε φοβάται τις αλλαγές, αυτό είναι ο Δίδυμος. Η ιδέα της προσκόλλησης σε μία κατάσταση τον εγκλωβίζει, γι’ αυτό αναζητά συνεχώς νέες εμπειρίες, ακόμα κι αν η παρούσα είναι κάτι που του αρέσει και τον ευχαριστεί.

 

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι λάτρης της σιγουριάς και της ασφάλειας , γι’ αυτό και δύσκολα προσαρμόζεται σε κάτι νέο. Όταν το καταφέρει, όμως, δεν πρόκειται ποτέ να διαγράψει το παρελθόν του, παρά θα το τοποθετήσει στο πιο ξεχωριστό σημείο της καρδιάς του.

 

Λέων

Ο Λέων θέλει να ελέγχει τα πάντα γύρω του, έτσι και τον εαυτό του, οπότε δεν πρόκειται να δεχτεί μία κατάσταση που δεν τον ικανοποιεί κι αν χρειαστεί θα φύγει από αυτήν. Γενικά, αναζητά νέες ιδέες και εμπειρίες, χωρίς απαραίτητα να απορρίπτει όσα έχει ζήσει.

 

Παρθένος

Δυσκολεύεται να δεχτεί ότι κάτι έχει τελειώσει και γενικά οι αλλαγές τον αποσυντονίζουν. Επειδή, όμως, απεχθάνεται το να παίζει το ρόλο του θύματος, όταν συνειδητοποιεί ότι μια κατάσταση έχει τελειώσει, προχωρά παρακάτω, αναζητώντας την ασφάλεια και την αποδοχή που του αξίζει.

 

Ζυγός

Η αναποφασιστικότητα του Ζυγού, συχνά τον οδηγεί σε αδιέξοδα. Δεν θα κάτσει ποτέ να βλέπει το τέλος, παρόλο που έχει πάντα ανασφάλεια για το μέλλον. Κατά έναν περίεργο τρόπο, όμως, σχεδόν πάντα καταφέρνει να κάνει τη σωστή επιλογή.

 

Σκορπιός

Ο Σκορπιός δεν μπορεί να μείνει εγκλωβισμένος σε καμία κατάσταση. Αν νιώσει παγιδευμένος θα φύγει από μόνος του. Θα παλέψει όμως μέχρι τέλους πριν τελειώσει μια κατάσταση κι έπειτα ανενόχλητος θα αναζητήσει νέες εμπειρίες.

 

Τοξότης

Ανεξάρτητος κι ελεύθερος όπως είναι ο Τοξότης, ψάχνει μονίμως καινούργιες ιδέες και καταστάσεις που θα το βοηθήσουν να ξεφύγει από το παρελθόν. Λατρεύει το ρίσκο και τις προκλήσεις!

 

Αιγόκερως

Αυτό που δεν αντέχει ο Αιγόκερως είναι η αποτυχία, γι’ αυτό και το να φτάσει μια κατάσταση στο τέλος, είναι γι’ αυτόν κακό. Όταν κάποια συνθήκη πηγαίνει στραβά, κατηγορεί κυρίως τον εαυτό του, έτσι του παίρνει αρκετό χρόνο να καταφέρει να προχωρήσει μπροστά.

 

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ζώδιο που δεν θα μείνει πότε κολλημένο στο παρελθόν, άλλα θα έχει σαν κύριο στόχο του την αναζήτηση του μέλλοντος. Δεν αναλώνεται στο να ψάχνει τις αιτίες που τελείωσε μια κατάσταση, αλλά βρίσκει αμέσως τρόπους να δημιουργήσει μια καινούρια!

 

Ιχθύς

Ο ευαίσθητος Ιχθύς πληγώνεται πολύ και βαθειά όταν μια κατάσταση τελειώνει. Του παίρνει πολύ χρόνο να επανέλθει και ακόμα περισσότερο για να αναζητήσει νέες εμπειρίες. Λίγο-πολύ, του αρέσει να παραμένει προσκολλημένος στο παρελθόν, αισθάνεται ασφάλεια εκεί.

Διαβάστε επίσης

Close