Στο κέντρο της πόλης, αυθεντικό gelato που παρασκευάζεται καθημερινά μόνο με φρέσκα υλικά και παραδοσιακές ιταλικές συνταγές!
Ο Λουίζος Συμεωνίδης εκπαιδεύτηκε στη Μπολώνια και δούλεψε σε μια οικογένεια Ιταλών με εμπειρία 3 γενεών στο gelato, για να βρει και να φέρει πρωτόγνωρες γεύσεις στο παγωτό της πόλης.
Live like a Local
1. Είναι χειροποίητο, παρασκευάζεται καθημερινά από φρέσκο γάλα και πολύ ποιοτικά υλικά.
2. Είναι gelato, άρα έχει λιγότερα λιπαρά και πιο δροσερή γεύση.
3. Καταπληκτική βανίλια Μαδαγασκάρης (με φρέσκια βανίλια) και σοκολάτα με την κορυφαία valrhona.
4. Έχει και spicy σοκολάτα που μας αρέσει πολύ.
5. Πολλές ιδιαίτερες γεύσεις σε σορμπέ.
6. Είναι στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μπορείς να το “ανακαλύψεις” εύκολα.
7. Πρώτη φορά είδαμε ανθρακί αντιοξειδωτικό παγωτό!
8. Το εργαστήριο είναι εκεί. Βλέπεις την παρασκευή μπροστά στα μάτια σου. Πραγματικά δεν υπάρχουν τυποποιημένα μίγματα και συντηρητικά.