Θεσσαλονίκη: Μαθήματα Ιστορίας και Πολιτισμού

Θεσσαλονίκη: Μαθήματα Ιστορίας και Πολιτισμού

Δωρεάν Εκπαιδευτικό Πολιτιστικό Πρόγραμμα

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Αθλητισμού δια του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Θεσσαλονίκης, διοργανώνει για τέταρτη (4) συνεχή χρονιά το εκπαιδευτικό πολιτιστικό πρόγραμμα “Θεσσαλονίκη: Μαθήματα Ιστορίας”.

Υπεύθυνος για τη διδασκαλία και για το συντονισμό των μαθημάτων του προγράμματος θα είναι ο Σύμβουλος Φιλολόγων – Ιστορικός κ. Τσακτσίρας Λάμπρος,

Ο νέος κύκλος μαθημάτων, που απευθύνονται σε ενηλίκους, θα αρχίσει στις 3 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει 12 εβδομάδες. θα συμμετέχουν 30 επιμορφούμενοι (15 εκπαιδευτικοί & 15 άλλοι πολίτες), η επιλογή των οποίων θα γίνει με τη σειράπροτεραιότητας των εισερχομένων e-mail ως τη συμπλήρωση των 30 ατόμων.

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Τετάρτη απόγευμα, από 17.30 έως 19.30, σε αίθουσα διδασκαλίας του 41ου Δημοτικού Σχολείου του Δήμου Θεσσαλονίκης, στην οδό Ικτίνου 5. Η έναρξη θα γίνει, όπως αναφέρθηκε, την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016.

Να σημειωθεί ότι η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι υποχρεωτική. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα δοθεί στους επιμορφούμενους βεβαίωση παρακολούθησης.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα αποστέλλονται από την Πέμπτη 14/01/2016 και ώρα 09:00, μέχρι τη συμπλήρωση των τμημάτων ηλεκτρονικά βάσει των οδηγιών που θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού.

Τηλ: 2310 841109, 2310 841498.
Διαβάστε επίσης

Εφευρέσεις αρχαίων Ελλήνων και Μαγεμένες, το θεματικό πάρκο

Εφευρέσεις αρχαίων Ελλήνων και Μαγεμένες, το θεματικό πάρκο

Το σημαντικότερο θεματικό πάρκο σήμερα στη Θεσσαλονίκη, ένα πάρκο όπου μαθαίνουμε και βλέπουμε με ιδιαίτερες ξεναγήσεις όσα πρέπει να ξέρουμε για τα επιτεύγματα των προγόνων μας και φεύγουμε περήφανοι που είμαστε Έλληνες.

Close