Ευφροσύνη Βασίλαρου, Thessaloniki my home

Ευφροσύνη Βασίλαρου, Thessaloniki my home

Η Θεσσαλονίκη, μέσα από την πολυδιάστατη ματιά της Ευφροσύνης Βασίλαρου. Το πάθος της για τη φωτογραφική έκφραση, συνδυασμένο με το πάθος της για τη Θεσσαλονίκη.
TAaC

«Λένε όπου γης πατρίς και είναι αλήθεια όπου και να γεννηθεί κάποιος η πόλη αυτή θα είναι εκείνη που θα μεγαλώσει, θα κάνει φίλους, θα αγαπήσει και θα αγαπηθεί, θα εξελιχθεί επαγγελματικά. Όμως για εμένα έμελλε αυτή η πόλη να είναι η Θεσσαλονίκη.

Μια πόλη που θα ήταν αυτή που θα διάλεγα ακόμη και αν μου ζητούσαν να επιλέξω, μυστηριώδης, προσιτή, φιλόξενη, ερωτική, με ανθρώπους που μπορείς να συμπορευτείς και να συνυπάρξεις με δρόμους, γειτονιές και κτίρια που σε τοποθετούν σε άλλες εποχές.

Μπορείς να χαλαρώσεις περπατώντας στην παραλία της, να χαθεί το βλέμμα σου στο απέραντο γαλάζιο, να νιώσεις ένταση κοιτάζοντας τις μορφές και τα σχήματα του ηλιοβασιλέματος, και να τελειώσει η μέρα σου γεμάτη από εικόνες ,μυρωδιές και εμπειρίες.

Αυτή είναι η δική μου Θεσσαλονίκη, η πόλη των παιδιών μου, των φίλων μου αυτή που θα περάσω τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής μου, η πόλη που μου δίνει την ευκαιρία μέσα από την καθημερινότητα, την ποικιλομορφία, τα χρώματα της να αποτυπωθούν στο φακό της μηχανής μου και να κρατήσω στιγμές και εικόνες για πάντα δικές μου!»
Ευφροσύνη Βασίλαρου
Διαβάστε επίσης

Close