Easywriter.gr: Πώς να εκδώσεις τα δικά σου ηλεκτρονικά βιβλία με λίγα κλικ

Easywriter.gr: Πώς να εκδώσεις τα δικά σου ηλεκτρονικά βιβλία με λίγα κλικ

Μια φορά κι έναν καιρό, πριν από την εμφάνιση του easywriter.gr, αν είχες την έμπνευση και τη διάθεση να γράψεις ένα βιβλίο – αν δεν ήθελες να το καταχωνιάσεις σε κάποιο συρτάρι – το τύπωνες με δικά σου έξοδα και ξεκινούσες τις αλλεπάλληλες επισκέψεις σε εκδοτικούς οίκους. Παρότι η παλιά αυτή προσέγγιση είχε κάτι το γραφικό και ρομαντικό, με τον φτωχό συγγραφέα που χτυπάει την πόρτα του μεγαλοεκδότη και παραδίδει το κιτρινισμένο αντίτυπό του, σπανίως ήταν αποτελεσματική και συχνότερα απέβαινε μοιραία για τα νεύρα του δύσμοιρου δημιουργού.Αυτοέκδοση σε ηλεκτρονικά βιβλία: Η νέα εποχή

Τώρα πια, όπου όλα κινούνται σε γρήγορους, άμεσους ψηφιακούς ρυθμούς, η ανάγκη της αργόσυρτης και επίμεμπτης κρίσης κι έγκρισης των εκδοτικών οίκων έχει παρέλθει. Παγκοσμίως, τα διαδικτυακά βιβλιοπωλεία ρέπουν προς το ηλεκτρονικό βιβλίο και προτρέπουν κάθε συγγραφέα να διαθέσει το έργο του στο παγκόσμιο αναγνωστικό κοινό αφήνοντας τον τελικό ενδιαφερόμενο (δηλαδή τον αναγνώστη) να αποφασίσει αν θα τους τιμήσει ή θα τους ρίξει στα Τάρταρα των πωλήσεων. Η Amazon ήδη από το 2011 ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις της σε ηλεκτρονικά βιβλία ξεπέρασαν για πρώτη φορά τις πωλήσεις των συμβατικών βιβλίων, και τούτο οφείλεται κατά πρώτο λόγο στην πληθώρα έργων πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων που ανέβηκαν ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα της και διατέθηκαν κατά εκατομμύρια!

Τι είναι το easywriter.gr;

To easywriter.gr είναι μία νεοσύστατη πλατφόρμα, που έρχεται να καλύψει το κενό των υπηρεσιών αυτοέκδοσης στην Ελλάδα. Αποτελείται από νέους ανθρώπους, με αγάπη κι συναίσθηση για το βιβλίο και τον πνευματικό δημιουργό. Στο λιτό και όμορφο περιβάλλον του easywriter.gr, ακολουθώντας βήμα-βήμα τους κατατοπιστικούς οδηγούς της πλατφόρμας, η διαδικασία αυτοέκδοσης φαντάζει πραγματικά εύκολη υπόθεση. Καθώς το easywriter.gr δεν είναι εκδοτικός οίκος, παρέχει στο συγγραφέα τα εργαλεία για να διαθέσει το έργο του, χωρίς να δεσμεύονται τα πνευματικά του δικαιώματα. Αφού ανεβάσει κανείς το βιβλίο του, οι διαχειριστές το δημοσιεύουν και είναι έτοιμο προς διάθεση την ίδια μέρα! Αν έχετε λοιπόν κάποιο έργο που «σκονίζεται» στο συρτάρι σας ή στο σκληρό σας, μη διστάζετε! Γίνετε συγγραφείς στο «βιβλιοπωλείο των συγγραφέων».

Τι άλλο μπορεί να βρει ένας συγγραφέας στο easywriter.gr;

Το easywriter.gr βρίσκεται ενεργά δίπλα στο συγγραφέα, παρέχοντάς του προαιρετικές βελτιωτικές υπηρεσίες, ώστε να κάνει το βιβλίο του πιο ελκυστικό ή ακόμη και να αυξήσει την πιθανότητα επαγγελματικών προτάσεων! Συγκεκριμένα, το easywriter.gr παρέχει τη δυνατότητα για δημιουργία εξωφύλλου, σελιδοποίηση, επιμέλεια κι όλες εκείνες τις διαδικασίες που προηγούνται της έκδοσης οποιουδήποτε, συμβατικού ή μη, βιβλίου. Επιπρόσθετα, παρέχει πακέτα προωθητικών ενεργειών με σκοπό να αναδείξει ένα βιβλίο και να ανοίξει το δρόμο προς την αναγνώριση της αξίας του.

Και οι αναγνώστες;

Το easywriter.gr προσφέρει στον αναγνώστη εναλλακτικές επιλογές, στις οποίες δεν θα είχε πρόσβαση αν περιοριζόταν στους συμβατικούς εκδοτικούς οίκους. Μέσα στο site του easywriter.gr, όποιος έχει το αναγνωστικό δαιμόνιο μέσα του, μπορεί να βρει αληθινά λογοτεχνικά διαμαντάκια, και μάλιστα μερικά από αυτά προσφέρονται δωρεάν ως ηλεκτρονικά βιβλία! Φιλοδοξώντας να εξελιχθεί σε ένα “forum” νέων δημιουργών και αναγνωστών, το easywriter.gr παρέχει επίσης τη δυνατότητα κριτικής και άποψης επί όλων των βιβλίων που φιλοξενεί.
Διαβάστε επίσης

Close