Κατερίνα Τσεμπερλίδου: «Το ταλέντο να ζεις ευτυχισμένα»

Κατερίνα Τσεμπερλίδου: «Το ταλέντο να ζεις ευτυχισμένα»

Με τη νέα χρονιά προ των πυλών, το ημερολόγιο ευτυχίας της Κατερίνας Τσεμπερλίδου, ένα μικρό βιογραφικό της οποίας θα βρείτε στο τέλος του άρθρου, που φέρει τίτλο «Το Ταλέντο να ζεις Ευτυχισμένα», είναι ένα απαραίτητο δώρο που πρέπει να κάνουμε στον εαυτό μας και στους ανθρώπους που αγαπάμε.

Εμπνευσμένο από το βιβλίο της με τίτλο «Το Ταλέντο να ζεις Ευτυχισμένα», ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης, η συγγραφέας δημιούργησε το ημερολόγιο της νέας χρονιάς 2023.

Με σκληρό εξώφυλλο, με μια ευφάνταστη και ελπιδοφόρα εικόνα, θα προσδίδει στη κάθε ημέρα του χρόνου μια ευχάριστη νότα, αντικρίζοντάς το και χρησιμοποιώντας το.

Γεμάτο ρήσεις, αποφθέγματα, θετικές και βαθυστόχαστες φράσεις, θα έχουμε τη δυνατότητα να ξεκινάμε την ημέρα μας ευοίωνα, με αισιοδοξία, με αυτοπεποίθηση, με σιγουριά και χαμόγελο.

Η κάθε ημέρα είναι ξεχωριστή, είναι μοναδική και έτσι οφείλουμε να τη ζούμε. Οι 365 φράσεις που χαρακτηρίζουν τις σελίδες – ημέρες του χρόνου, αλλά και οι 12 που αναγράφονται στον κάθε μήνα ξεχωριστά, μας δίνουν το έναυσμα για περαιτέρω σκέψη και για οικειοποίηση όσων συνάδουν με τη δική μας φιλοσοφία και ιδιοσυγκρασία.

Υιοθετούμε όλα όσα θέλουμε να εντάξουμε στη ζωή μας, προσδοκώντας να την εμπλουτίσουμε, να την απλοποιήσουμε, να την αλλάξουμε προς το καλύτερο και να τη ζήσουμε στο έπακρο των δυνατοτήτων μας και ακόμη πιο πέρα.

Με χρήσιμες πληροφορίες όπως τις φάσεις της σελήνης, τις ονομαστικές εορτές, τις αργίες, τις παγκόσμιες ημέρες αλλά και χώρο για τις προσωπικές μας καταγραφές και σκέψεις, το ημερολόγιο «Το Ταλέντο να ζεις Ευτυχισμένα», θα αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

Κατερίνα Τσεμπερλίδου: «Το ταλέντο να ζεις ευτυχισμένα»

Από τα βιβλία που διαβάζω, επιλέγω μια φράση, για να την μοιραστώ μαζί σας. Από το ημερολόγιο της Κατερίνας Τσεμπερλίδου, επέλεξα την παρακάτω:

γίνεσαι τυχερός αν αποφασίσεις να βοηθήσεις την τύχη σου, με σκληρή προσπάθεια …

Ακόμη κι αν δεν κρατάτε ημερολόγιο, είναι μια ευκαιρία με την έναρξη της νέας χρονιάς, να αλλάξετε συνήθειες, να αδράξετε την ευκαιρία και να τροφοδοτείτε καθημερινά τη διάθεσή σας με θετικές φράσεις, με νέα ανανεωμένη αύρα χωρίς ενδοιασμούς και ενστάσεις!

Δείτε τη ζωή με άλλο μάτι!

Ανακαλύψτε το ταλέντο να ζείτε ευτυχισμένα!

ISBN: 5206021105334
Τιμή: από 14,31€
Το ημερολόγιο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Χάρτινη πόλη.

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΕΜΠΕΡΛΙΔΟΥ είναι συγγραφέας, happiness blogger, inspirational speaker και πιστεύει στη θετική σκέψη. Είναι δημιουργός δύο ιστότοπων, του tsemperlidou.gr, με θέμα του την ευτυχία, και του vivlio.gr, όπου παρουσιάζει τα βιβλία που διαβάζει. Ταυτόχρονα, είναι ομιλήτρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με θέματα την ευτυχία, τις γυναίκες, την ηγεσία και την επικοινωνία.

Λατρεύει τα βιβλία και τα ταξίδια. Η Κατερίνα Τσεμπερλίδου σπούδαζε νομικά, αλλά από μια σύμπτωση βρέθηκε στον χώρο της διαφήμισης. Εργάστηκε σε μία από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες της Ελλάδας ως κειμενογράφος, διευθύντρια δημιουργικού και πρόεδρος.

Δημιούργησε πάνω από 500 διαφημιστικές καμπάνιες και τα σλόγκαν της έχουν γράψει ιστορία. Έχει κερδίσει, μαζί με την ομάδα της, 324 διαφημιστικά βραβεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει γράψει πολλά βιβλία (μυθιστορήματα, διηγήματα, βιβλία αυτογνωσίας), πολλά από τα οποία έχουν γίνει μπεστ σέλερ.

Το πρώτο της μπεστ σέλερ, η συλλογή διηγημάτων ΟΧΙ ΠΙΑ SEX, ΜΟΝΟ ΦΙΛΟΙ, προκάλεσε αίσθηση, ταράζοντας τα νερά στους λογοτεχνικούς κύκλους. Το βιβλίο Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ δημιούργησε μια νέα τάση στην Ελλάδα για τον θετικό τρόπο ζωής.

Γράφει η Κατερίνα Σιδέρη, [email protected]
”Γεννήθηκα και ζω στις Πλαταιές Βοιωτίας. Σπούδασα Πληροφορική & Φυσικές Επιστήμες και το γράψιμο παντός είδους είναι η μεγάλη μου αγάπη. Το διάβασμα και οι μοναχικοί περίπατοι στη φύση, γεμίζουν ευχάριστα τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο μου. Έμπνευσή μου αποτελεί κάθε τι που μπορεί να μας διδάξει και να μας προσφέρει το έναυσμα να δούμε τη ζωή από άλλη οπτική”.

Επιμέλεια κειμένου: Μαρία Κάπλα

Διαβάστε επίσης

Close