Νάνσυ Μαλλέρου: Καλύτερα γίνεται/ ημερολόγιο 2023

Νάνσυ Μαλλέρου: Καλύτερα γίνεται/ ημερολόγιο 2023

Η Νάνσυ Μαλλέρου, ένα μικρό βιογραφικό της οποίας θα βρείτε στο τέλος της παρουσίασης, αν και η ίδια δεν χρειάζεται συστάσεις, συνεχίζει δυναμικά να δημιουργεί τα ημερολόγια της σειράς καλύτερα γίνεται.

Έτσι και φέτος, με δύο πολύ δελεαστικά εξώφυλλα, μας παραθέτει τα ημερολόγια του 2023, που στόχο τους έχουν την αυτοβελτίωση και την συμφιλίωση με τον εαυτό μας, αφιερώνοντάς μας περισσότερο χρόνο και φροντίδα.

Τα χρώματα, η νότα αισιοδοξίας, οι εύστοχες ρήσεις αλλά και οι εικόνες άλλοτε ελπιδοφόρες και άλλοτε ειδυλλιακές που κρύβουν μέσα τους χιλιάδες λέξεις, διέπουν την επιτυχημένη σειρά καλύτερα γίνεται 2023 και μας υπόσχονται ότι είναι δική μας υπόθεση, η κάθε μέρα του χρόνου, να χρωματίζεται με χαρούμενες και δημιουργικές πινελιές.

Τα προβλήματα και δη οι προβληματισμοί, δεν θα σταματήσουν να μας γυροφέρνουν. Είναι στο χέρι μας όμως να οραματιζόμαστε με διαφορετική ματιά τη ζωή, τις ικανότητές της, την αξία της, να επενδύουμε στις δικές μας δεξιότητες και να γινόμαστε ένθερμοι οπαδοί του καλύτερα γίνεται.

Νάνσυ Μαλλέρου: Καλύτερα γίνεται/ ημερολόγιο 2023

Πράγματι, είναι προσωπικός στόχος να υλοποιηθεί αυτό το εγχείρημα, να επενδύσουμε σε αξίες και θετικά συναισθήματα ορμώμενοι από όλα τα θεραπευτικά και ευεργετικά κείμενα που έχει η συγγραφέας επιλέξει να προσθέσει στις σελίδες του ημερολογίου, να οικοδομήσουμε με γερές βάσεις τη νέα χρονιά που βρίσκεται προ των πυλών, να στεγάσουμε μέσα του τη ζωή μας και να φυλάξουμε στις σελίδες του τις μικρές καθημερινές στιγμές που θα γίνουν για εμάς ιδιαίτερες και ξεχωριστές.

Η Νάνσυ Μαλλέρου, δίνει την δική της οπτική σε αξίες όπως η συνεργασία, η αξία, το πείσμα, η προοπτική, η συμφιλίωση, η αυτοεκτίμηση, η γενναιότητα και τόσες άλλες και μας προκαλεί να δώσουμε τον δικό μας ορισμό και να αναζητήσουμε στις αναμνήσεις μας τις δικές μας στιγμές που χρωματίστηκαν με την κάθε αξία.

Στο τέλος κάθε εβδομάδας, θα μας παρακινεί να σημειώσουμε στο αγαπημένο μας ημερολόγιο τα επιτεύγματα των ημερών που πέρασαν καθώς και τους στόχους για τις επόμενες ημέρες. Έτσι θα μπορούμε να ανατρέχουμε στους στόχους που θέτουμε και να προσπαθούμε να συνεχώς για την επίτευξή τους.

Νάνσυ Μαλλέρου: Καλύτερα γίνεται/ ημερολόγιο 2023

Από τα βιβλία που διαβάζω, επιλέγω μια φράση, για να την μοιραστώ μαζί σας. Από το βιβλίο – ημερολόγιο 2023, καλύτερα γίνεται, επέλεξα την παρακάτω:
… σιωπή: αυτή η αβίαστη στιγμή της οικειότητας που δε νιώθεις την ανάγκη να γεμίσεις το κενό με λόγια ή πράξεις, και μπορείς απλά να Είσαι …

Είναι ένα ημερολόγιο που θα αγαπήσετε και θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι σας για όλη τη χρονιά. Θα σας συντροφεύει, θα ακούει τις σκέψεις σας και μέσα από τα μικρά του κείμενα θα σας δείχνει το δρόμο, όταν το θεωρείτε απαραίτητο. Σε κάθε περίπτωση, θα αποτελέσει ένα δώρο για τον εαυτό σας και για τους αγαπημένους σας που σίγουρα θα βρείτε ενδιαφέρον!

ISBN: 9789606355684
Τιμή: από 15,90 €
Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΠΕΔΙΟ

H Δρ Νάνσυ Μαλλέρου είναι εξαιρετικά έμπειρη coach, ιδρύτρια της Life Clinic Group και ανάμεσα στους πρωτοπόρους του coaching στην Ελλάδα. Μέσα από τα σεµινάρια, τις οµιλίες, τα άρθρα και τα βιβλία της έχει επηρεά­σει θετικά τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων. Έχει την πατρότητα του όρου «Εσωκεντρισµός»©, που παρουσίασε στην οµιλία της στο TEdx το 2019 και ο οποίος αποτελεί τη βάση της προσέγγισής της στην προσωπική και την επαγγελµατική της ζωή και διέπει τη µεθοδολογία της στο coaching.

Το Women Economic Forum την τίµησε µε το βραβείο «Iconic Women Creating a Better World for All» (Μάρτιος 2020, Κάιρο).
Είναι συγγραφέας των βιβλίων Ανταγωνιστές, συνεργαστείτε! (εκδ. Σιδέρης 2006), Καλύτερα γίνεται (εκδ. Φερενίκη 2009) και Εσωκεντρισµός (εκδ. Πεδίο 2022).

Είναι πτυχιούχος της Γαλλικής Φιλολογίας, ενώ έχει master στη ?ιοίκηση Επιχειρήσεων και διδακτορικό στις Συνεργατικές Στρατηγικές. Έχει πτυχίο Coaching από το Coach U και έχει παρακολουθήσει σεµινάρια Lifestyle Management από το Harvard Medical School-Dept. of Continuing Education.

Διαθέτει 14 χρόνια εµπειρίας στα πολύ απαιτητικά εργασιακά περιβάλλοντα πολυεθνικών εταιρειών ως στέλεχος επικοινωνίας και έχει διδάξει Μάρκετινγκ και Επικοινωνία στο Πάντειο Πανεπιστήµιο για περισσότερο από µία δεκαετία.

Έχει συµµετάσχει ως προσκεκληµένη οµιλήτρια σε πολλά επιστηµονικά συνέδρια και πανεπιστηµιακά προγράµµατα και έχει συνεργαστεί µε πολλές Fortune 500 εταιρείες, ΜΚΟ, startup επιχειρήσεις και σηµαντικές προσωπικότητες του επιχειρηµατικού κόσµου, της πολιτικής και του αθλητισµού.

Είναι πρέσβειρα του Women Act, ιδρυτικό µέλος και τέως πρόεδρος του ελληνικού παραρτήµατος της ?ιεθνούς Οµοσπονδίας Coaching (International Coach Federation).

Πιστεύει ότι η αγάπη, η πρόοδος και η συνεισφορά δίνουν αξία στη ζωή και ότι η ευδαιµονία δεν είναι προορισµός αλλά τρόπος να ταξιδεύουµε.

Γράφει η Κατερίνα Σιδέρη, [email protected]
”Γεννήθηκα και ζω στις Πλαταιές Βοιωτίας. Σπούδασα Πληροφορική & Φυσικές Επιστήμες και το γράψιμο παντός είδους είναι η μεγάλη μου αγάπη. Το διάβασμα και οι μοναχικοί περίπατοι στη φύση, γεμίζουν ευχάριστα τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο μου. Έμπνευσή μου αποτελεί κάθε τι που μπορεί να μας διδάξει και να μας προσφέρει το έναυσμα να δούμε τη ζωή από άλλη οπτική”.

Διαβάστε επίσης

Close