Νίκος Σουβατζής: Μετά από χιλιάδες φεγγάρια

Νίκος Σουβατζής: Μετά από χιλιάδες φεγγάρια

Αστυνομική νουβέλα

Μια δημοφιλής σκηνοθέτις που δολοφονείται στο διαμέρισμά της ένα βράδυ Σαββάτου. Ένας ύποπτος. Τέσσερα πρόσωπα απ’ το παρελθόν που του δίνουν άλλοθι. Ένας σκοτεινός και μοναχικός αστυνόμος που βασανίζεται από εφιάλτες. Ένας νεαρός υπαστυνόμος που αγαπάει την ποίηση και μισεί τη δουλειά του. Νίκος Σουβατζής: Μετά από χιλιάδες φεγγάρια

Μια συνάδελφός του που συγκρούεται με τον πατέρα της για τις επιλογές της. Φοιτητικά στέκια. Κακόφημα μπαρ. Ύποπτες συναλλαγές. Σκοτεινές διαδρομές. Ρατσιστικές επιθέσεις. Μίσος. Παλιές, ξεχασμένες ιστορίες. Νοσταλγία. Και μέσα σ’ όλα αυτά ένας φόνος που παραμένει ανεξιχνίαστος.

Η αποκάλυψη της ταυτότητας του δολοφόνου θα οδηγήσει σε μια τραγωδία. Μια διαδρομή απ’ το σκοτάδι στο φως που φέρνει την καταστροφή, αλλά και τη λύτρωση. Και στο τέλος έρχεται η άνοιξη να μας θυμίσει ότι ζούμε μόνο μια φορά.

ISBN: 978-618-5184-45-2.
Σελίδες: 92
Τιμή: 12,90 €
Εκδόσεις: Anima Εκδοτική

Ο συγγραφέας
Ο Νίκος Σουβατζής γεννήθηκε στο Βερολίνο το 1977. Είναι απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί ως συντάκτης σε έντυπα και διαδικτυακά μέσα. Ασχολείται με την πεζογραφία και την ποίηση. Έχει εκδώσει μια συλλογή διηγημάτων με τίτλο Αναχώρηση και μια ποιητική συλλογή με τίτλο Χειμερινή ισημερία.
Διαβάστε επίσης

Μόνο η Οδύσσεια στα 100 καλύτερα βιβλία όλων των εποχών για Αμερικανούς

Μόνο η Οδύσσεια στα 100 καλύτερα βιβλία όλων των εποχών για Αμερικανούς

Τα χιλιάδες χρόνια που πέρασαν από τη συγγραφή της φαίνεται δεν υπήρξαν αρκετά για να ξεφτίσει ούτε κατ’ ελάχιστον η λάμψη το βάθος και η ελκυστικότητα που προκαλεί στον αναγνώστη το έπος της Οδύσσειας.

Close