«Χαρτζιλίκι»: H ταινία μικρού μήκους τελειόφοιτων του ΑΠΘ αναζητά χορηγούς!

«Χαρτζιλίκι»: H ταινία μικρού μήκους τελειόφοιτων του ΑΠΘ αναζητά χορηγούς!

Ομάδα τελειόφοιτων του τμήματος Κινηματογράφου και του τμήματος Εικαστικών της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, εκπονούμε την παραγωγή της ταινίας μικρού μήκους «Χαρτζιλίκι».

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή της Θεσσαλονίκης κατά τα μέσα Σεπτεμβρίου και πρωταγωνιστούν η Κλειώ – Δανάη Οθωναίου, ο Νίκος Νικολαΐδης και ο Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος. Αυτή την περίοδο η ταινία βρίσκεται σε στάδιο προπαραγωγής, εύρεσης χρηματοδότησης μέσω Crowdfunding στην πλατφόρμα GoGetFunding και αναζήτησης χορηγιών.

Πρόκειται για την δραματική ιστορία ενηλικίωσης ενός μοναχικού 12χρονου αγοριού, του Βίκτωρα, που ζει σε ένα ορεινό χωριό της σύγχρονης ελληνικής επαρχίας με την οικογένεια του. Ο εσωστρεφής Βίκτωρας περνάει το καλοκαίρι οργώνοντας το βουνό με το αυτοσχέδιο ποδήλατο του και την αγαπημένη του μουσική στα ακουστικά.

Μερικές φορές όμως, πρέπει να αποχωριστείς ορισμένα κομμάτια του εαυτού σου προκειμένου να ωριμάσουν κάποια άλλα. Ο Βίκτωρας θα αναμετρηθεί με αυτή την πραγματικότητα όταν ο αυταρχικός πατέρας του τον αναγκάσει να δουλέψει μαζί του στα πρόβατα για να κερδίσει το χαρτζιλίκι του.

Είμαστε μια ομάδα νέων καλλιτεχνών με μεγάλη αγάπη για το κινηματογραφικό μέσο. Η ταινία αποτελεί βάπτισμα του πυρός για κάποιους/ες από εμάς οπότε είναι μια ταινία που γίνεται με μεράκι, φιλοδοξία και όρεξη. Έχουμε επενδύσει όλοι/ες χρόνο, μόχθο και προσωπικούς πόρους για την πραγματοποίηση της. Χρειαζόμαστε όμως και εξωτερική στήριξη για μπορέσουμε να την ολοκληρώσουμε.

Για αυτόν τον σκοπό δημιουργήθηκε η εξής καμπάνια χρηματοδότησης:

https://gogetfunding.com/hartziliki-pocket-money-short-film/

Για να πετύχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα, τόσο στην οπτικοακουστική ποιότητα της ταινίας όσο και στην οργάνωση της παραγωγής, ο χρηματικός στόχος της καμπάνιας αυτής έχει υπολογιστεί προσεκτικά.

Οπότε, καλούμε τον κινηματογραφόφιλο κόσμο της Θεσσαλονίκης και της υπόλοιπης Ελλάδας να έρθει μαζί μας σε αυτό το σύντομο ταξίδι διάρκειας 20 λεπτών. Να συμμετέχει στην παραγωγή μας ενισχύοντας οικονομικά την καμπάνια μας, ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί το αποτέλεσμα σε κάποια σκοτεινή αίθουσα.

Υπεύθυνη: Λυδία Παπαγιάγκου

Τηλέφωνο: 6942523052

Email: hartzilikifilm@gmail.com

Instagram: https://www.instagram.com/hartziliki_film/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCJsHy57sOA_6Qh5bsLG1v8w

Facebook: https://www.facebook.com/Hartziliki

Διαβάστε επίσης

Close