Netflix: 12 παλιές και νέες σειρές για να δεις το καλοκαίρι

Netflix: 12 παλιές και νέες σειρές για να δεις το καλοκαίρι

Όσο περνούν οι μέρες, τόσο περισσότερο πλησιάζουν οι μεγάλοι καύσωνες και οι θερμοκρασίες που χτυπάνε «κόκκινο». Ως γνωστόν, τα μεσημέρια του καλοκαιριού είναι οι χειρότερες ώρες για να βγεις από το σπίτι και την ασφάλεια του κλιματιστικού και του ανεμιστήρα σου. Το Netflix έχει φροντίσει κατάλληλα γι’ αυτές τις στιγμές, αλλά και για τα βράδια που αποφασίζεις να βγάλεις την τηλεόραση στο μπαλκόνι και να …λιώσεις με την αγαπημένη σου σειρά.

 

Trinkets
Μια ιστορία ενηλικίωσης τριών κοριτσιών από διαφορετικούς κοινωνικούς κύκλους που γίνονται φίλες λόγω του πάθους τους για μικροκλοπές σε μαγαζιά.

 

Gran Hotel

Όλα ξεκινούν όταν ο Χούλιο μαθαίνει ότι η αδελφή του που δούλευε στο ξενοδοχείο Gran Hotel, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς και πιάνει δουλειά εκεί προκειμένου να μάθει τι της συνέβη.

 

Stranger Things

Όταν ένα αγόρι εξαφανίζεται, η μητέρα του, ο αρχηγός της αστυνομίας και οι φίλοι του καλούνται να αντιμετωπίσουν τρομακτικές δυνάμεις προκειμένου να τον φέρουν πίσω στο σπίτι του.

ΣΗΜ. Αν δεν έχετε δει τις πρώτες δύο σεζόν ξεκινήστε άμεσα, γιατί η 3η βγαίνει στις οθόνες 04/07/2019.

 

Black Mirror

Μια σειρά από αυτοτελή επεισόδια με θέμα έναν high-tech κόσμο, όπου οι σπουδαιότερες καινοτομίες του ανθρώπινου γένους συγκρούονται με τα πιο σκοτεινά του ένστικτα.

Netflix: 12 παλιές και νέες σειρές για να δεις το καλοκαίρι

13 Reasons Why

Η ιστορία του μαθητή Clay Jensen, ο οποίος λαμβάνει ένα κουτί με κασέτες που ηχογράφησε η φίλη του Hanna Baker, λίγο πριν αυτοκτονήσει. Η σειρά είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Jay Asher.

 

Tales of the City: Limited Series
Η μεσήλικη Μαίρη Αν επιστρέφει μετά από 20 χρόνια στους εκκεντρικούς φίλους της που είχε αφήσει πίσω στο Σαν Φρανσίσκο.

Netflix: 12 παλιές και νέες σειρές για να δεις το καλοκαίρι

The Crown

Μια σειρά βασισμένη στο πρόσωπο της βασίλισσας Ελισσάβετ, που εξιστορεί τη ζωή της από τη μέρα του γάμου της με τον Πρίγκιπα Φίλιππο το 1947, μέχρι σήμερα.

 

BoJack Horseman

Ο BoJack Horseman είναι ένας αστέρας μιας υποτιθέμενης πετυχημένης σειράς του ’90 στο Hollywood, ο οποίος προσπαθεί να αποδεχθεί το γεγονός ότι δεν είναι πλέον διάσημος.

Netflix: 12 παλιές και νέες σειρές για να δεις το καλοκαίρι

Dark

To Dark διαδραματίζεται στη βιομηχανική πόλη Βίντεν, όπου το πυρηνικό εργοστάσιο που έδινε δουλειά στο μεγαλύτερο μέρος του ντόπιου πληθυσμού ετοιμάζεται να κλείσει. Εκτός από αυτό το γεγονός, την ήρεμη ζωή των κατοίκων, διαταράσσει η μυστηριώδης εξαφάνιση δύο εφήβων. ΣΗΜ. Η 2η σεζόν της σειράς κυκλοφορεί στις 21/06/2019.

 

The Haunting of Hill House

Mία διαλυμένη οικογένεια βρίσκεται αντιμέτωπη με αναμνήσεις που τη στοιχειώνουν από το παλιό σπίτι και τα όσα τρομακτικά συνέβησαν και τους έκαναν να φύγουν από εκεί.

 

American Crime Story

Μια ανθολογική σειρά που ασχολείται με μερικές από τις μεγαλύτερες ιστορίες αληθινών εγκλημάτων και αποτελείται από δύο κύκλους με δύο διαφορετικές ιστορίες.

 

Archer

Ο ευγενικός, ψαγμένος κατάσκοπος Άρτσερ μπορεί να έχει τα πιο τέλεια γκατζετάκια, αλλά τα βρίσκει σκούρα όταν αντιμετωπίζει το αφεντικό του, δηλαδή τη μητέρα του.

 

Επιμέλεια: Δάφνη Τσάρτσαρου

Διαβάστε επίσης

Close