Πικ Νικ Urban Festival 2015

Πικ Νικ Urban Festival 2015

Τριήμερο δροσερό αστικό πικ νικ, γεμάτο μουσική και κινηματογράφο

Στη Ρωμαϊκή Αγορά Θεσσαλονίκης, 26, 27 και 28 Αυγούστου 2015, είσοδος 3€.

Το ΠΙΚ ΝΙΚ Urban Festival διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2012, επιχειρώντας να αποκαλύψει τη “μυστική” ζωή των αρχαιολογικών χώρων που μοιάζουν να “εκκρεμούν” στο εσωτερικό των σύγχρονων ελληνικών πόλεων.

Τέσσερα χρόνια μετά, το φεστιβάλ, έχει καθιερωθεί ως μία από τις πιο αγαπημένες καλοκαιρινές συνήθειες της Θεσσαλονίκης, καθώς κάθε χρόνο, χιλιάδες επισκέπτες συναντιούνται στον σπουδαίο αρχαιολογικό χώρο της Ρωμαϊκής Αγοράς με τα καλαθάκια τους, για να αποχαιρετίσουν με αυτό τον ξεχωριστό τρόπο το καλοκαίρι.

Το ΠΙΚ ΝΙΚ Urban Festival, επιστρέφει φέτος για τέταρτη συνεχή χρονιά!

Ένα τριήμερο δροσερό αστικό πικ νικ, γεμάτο μουσική και κινηματογράφο. Με την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και σε συνεργασία με την Εφορία Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης, η Parenthesis παρουσιάζει το πιο «ηρωικό» πικ νικ που έγινε ποτέ!

Πιο συγκεκριμένα, το τριήμερο 26, 27 και 28 Αυγούστου προσκαλούμε το κοινό της Θεσσαλονίκης να ετοιμάσει τα καλάθια του και να απολαύσει από νωρίς μουσικές από γνωστά και ανερχόμενα μουσικά συγκροτήματα της πόλης, ενώ κάθε βραδιά κλείνει με την προβολή ταινιών μικρού μήκους (αυτή τη χρονιά σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους ) και μίας ταινίας.

Μικροί και μεγάλοι ήρωες, δένουν τα τραπεζομάντηλα στους ώμους και μαζεύονται στη Ρωμαϊκή Αγορά Θεσσαλονίκης για να μοιραστούν νέες εικόνες, ήχους και απρόσμενες εμπειρίες. Πέρυσι το κοινό και οι επισκέπτες της Θεσσαλονίκης αποχαιρέτησαν το καλοκαίρι με ταξιδιάρικη διάθεση.

Φέτος ευελπιστούμε κοινό της Θεσσαλονίκης θα ταξιδέψει μαζί μας, στο πιο «ηρωικό» πικ νικ της χρονιάς.

Για τρεις μέρες η Ρωμαϊκή Αγορά Θεσσαλονίκης θα γεμίσει καλαθάκια, καρό τραπεζομάντηλα, πορτοκαλάδες, τρομπέτες και τρομπόνια, ανεμιστήρες, ποπ κορν, πεπόνια με τη βούλα, δροσερά αναψυκτικά «Βίκος», παγωμένες μπύρες «Heineken» και σούπερ ήρωες.

Μέχρι τότε… μείνετε συντονισμένοι!

Εισιτήριο: για κάθε ημέρα του φεστιβάλ κοστίζει 3€

Το πρόγραμμα καθώς και περισσότερο υλικό για το φεστιβάλ μπορείτε να βρείτε: urbanpicnic.gr, facebook.com/PicNicUrbanFestival, instagram.com/picnicurban, youtube.com/user/PicNicUrbanFestival, parenthesi.gr, [email protected], τηλ: 2310 273660
Διαβάστε επίσης

Θέατρο Δάσους - Εκδηλώσεις 2014

Θέατρο Δάσους – Εκδηλώσεις 2014

Το θέατρο Δάσους ανοίγει τις πύλες του και μας καλωσορίζει με ένα πλούσιο και ενδιαφέρον πρόγραμμα εκδηλώσεων για το φετινό καλοκαίρι στην πόλη.

Close