Συναυλία ροκ και ηλεκτρικό ροκ στον Λευκό Πύργο!

Συναυλία ροκ και ηλεκτρικό ροκ στον Λευκό Πύργο!

Συναυλία στο πλαίσιο εκδηλώσεων “Μουσικές και Δράσεις στα Μνημεία της Πόλης” από τους «Life like portrait» και «Rainy mood»

Στον Λευκό Πύργο, την Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014, στις 21:00, είσοδος ελεύθερη.

Life like portrait


Αναδιαπραγματευόμενοι τις συμβάσεις του post rock, διατηρούν την επί της ουσίας βόρεια ηχητική ταυτότητα, χρησιμοποιώντας παράλληλα την απλή, άμεση διαλεκτική του τραγουδιού, σε μια πρόταση που διαθέτει τόσο τη σαφήνεια κάποιας μορφής συναισθηματικού εναλλακτικού rock, όσο και την ατμοσφαιρικότητα που προσδίδουν τα απανταχού, ποικίλων θερμοκρασιών ηχοχρώματα.

Δημιούργημα του Γιώργου Βασίλα, βασικού συνθέτη, εμπνευστή, και κιθαρίστα του σχήματος, πλαισιωμένος από τον Γιάννη Μπέλλο στο μπάσο, τον Ηλία Πετρίδη στα πλήκτρα, τον Μπάμπη Πετσίνη στα τύμπανα και τη Ραχήλ στην φωνή, φέρουν την σφραγίδα μιας ισορροπημένης σκηνικής παρουσίας έχοντας ως γνώμονα την οπτική αλληλεπίδραση.

Rainy mood


Μουσικό trio από την Θεσσαλονίκη, με ιδιαίτερη αγάπη στο πείραγμα ηλεκτρονικών οργάνων επί σκηνής. Φιλτράρουν γνωστά κομμάτια της ξένης σκηνής, πιστοί πάντα στο SynthPop, New Wave, Electro στυλ. Μια LIVE και άκρως ατμοσφαιρική βραδιά με κομμάτια απο RADIOHEAD, DEPECHE MODE, THE CURE, PORCUPINE TREE, JOY DIVISION, PINK FLOYD να περνούν μέσα από synths, guitar effects και loopers.

Οι Rainy Mood είναι οι:

Alessio Kontodimos (vocals & guitars)
Nikos Boubas (synthesizers & groovebox)
Fotis Sitaras (bass)

Η παραπάνω συναυλία ανήκει στο πλαίσιο εκδηλώσεων “Μουσικές και Δράσεις στα Μνημεία της Πόλης” που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Πηγή thessaloniki.gr

Thessaloniki Arts and Culture
Διαβάστε επίσης

Close