Έκθεση φωτογραφίας στο Casablanca από τον Γιάννη Γιασάρη: Familiar strangers

Έκθεση φωτογραφίας στο Casablanca από τον Γιάννη Γιασάρη: Familiar strangers

Μια σπουδαία έκθεση φωτογραφίας ξεκινά στο Casablanca από τον εξαιρετικό φωτογράφο Γιάννη Γιασάρη που ζει και εμπνέεται στη Μελβούρνη.

Άλλωστε, οι δρόμοι της Μελβούρνης ενέπνευσαν τον καλλιτέχνη και τον οδήγησαν σε διακρίσεις στην φωτογράφιση της στιγμής, σε διαγωνισμούς σε όλον τον κόσμο.
Ο Γιασάρης, που έζησε τα μαθητικά του χρόνια στη Θεσσαλονίκη (στο Ε’ Γυμνασιο-Λυκειο Θεσσαλονίκης), απομονώνει το ασυνήθιστο από το συνηθισμένο και το απογειώνει, μετατρέποντας την στιγμή σε τέχνη υψηλού επιπέδου.

Όπως λέει ο ίδιος: Για μένα φωτογραφία δρόμου είναι να βλέπεις τον κόσμο με διαφορετική οπτική, να προσπαθείς να συνδέσεις κομμάτια του εαυτού και της φαντασία σου με την καθημερινότητα κάποιου αγνώστου, με σκοπό όλη αυτή η ένωση να παρακάμψει την οπτική πραγματικότητα και να αναδείξει την ομορφιά αυτών των νανοδευτερολέπτων πριν χαθούν για πάντα. Σα να προσπαθείς να μελοποιήσεις ένα ανιαρό χειμωνιάτικο Δευτεριάτικο ξύπνημα.

Η έκθεση Familiar Strangers στην Casablanca, Βασ. Όλγας 18, στη Θεσσαλονίκη μας επικοινωνεί τις φωτογραφίες, με τις οποίες έκαναν γνωστό τον Γιάννη Γιασάρη στον μαγικό παγκόσμιο ιστό των street photographers.

Θα διαρκέσει από τις 24 Ιουλίου μέχρι τις 14 Αυγούστου.
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 24 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ.

Χορηγοί επικοινωνίας : iFocus.gr
Χορηγοί : Casablanca, Studio α, Havana Club, Σύλλογος αποφοίτων Ε’ Γυμνασίου-Λυκείου Θεσσαλονίκης

Έκθεση φωτογραφίας στο Casablanca από τον Γιάννη Γιασάρη: Familiar strangers

Διαβάστε επίσης

Close