Πνοή - Buteyko: Ένα βιωματικό σεμινάριο στον Όλυμπο με θέμα την αναπνοή

Πνοή – Buteyko: Ένα βιωματικό σεμινάριο στον Όλυμπο με θέμα την αναπνοή

Πνοή - Buteyko: Ένα βιωματικό σεμινάριο στον Όλυμπο με θέμα την αναπνοή

Η εξειδικευμένη σύμβουλος αναπνοής και συγγραφέας,Έλενα Παπαϊωάννου, σε προσκαλεί σε ένα αναζωογονητικό τριήμερο στον Όλυμπο, όπου θα έχεις την ευκαιρία να διδαχτείς τις τεχνικές της μεθόδου Πνοή – Buteyko, να έρθεις σε μεγαλύτερη επαφή με την αναπνοή και με το σώμα σου, μέσα από προσωπικές συνεδρίες, περιπάτους στο δάσος και ασκήσεις στη φύση και τον εξαιρετικό ξενώνα «Κτήμα Φακή», στην περιοχή του Προφήτη Ηλία, στο Λιτόχωρο.

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που ξεκινάει από το απόγευμα της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται το μεσημέρι της Κυριακής 10 Νοεμβρίου 2019. Περιλαμβάνει τη διαμονή σου, τη διατροφή, τις ασκήσεις και το σεμινάριο Πνοή – Buteyko, στο πακέτο των 300 ευρώ.

Μη το χάσεις!

*Δηλώσεις συμμετοχής έως 25 Οκτωβρίου 2019

Πνοή - Buteyko: Ένα βιωματικό σεμινάριο στον Όλυμπο με θέμα την αναπνοή

Έλενα Παπαϊωάννου – Βιογραφικό

Η Έλενα Παπαϊωάννου είναι  εξειδικευμένη σύμβουλος αναπνοής και συγγραφέας.  Ασχολείται με ένα σημαντικό κομμάτι της ανθρώπινης υγείας, την λειτουργία της αναπνοής και διδάσκει την μέθοδο αναπνευστικής αγωγής Buteyko. Σπούδασε στην Ιρλανδία από όπου πήρε το πρώτο της πτυχίο ως Buteyko Breathing Specialist και στο κέντρο Buteyko της Ρωσίας από όπου πιστοποιήθηκε ως εξειδικευμένη σύμβουλος αναπνοής.

Η μέθοδος Buteyko είναι βασισμένη στη φυσιολογία και προσφέρει απαντήσεις σε μια σειρά από αινιγματικά σημεία της κλασσικής ιατρικής, αλλά και θεραπευτικές επιλογές σε ουσιαστικά ανερμήνευτες και ανίατες παθήσεις που μαστίζουν ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού.  Σκοπός της είναι να μεταφέρει τις πολύχρονες γνώσεις της και την εμπειρία της καθώς και τη βαθιά πίστη της στη δυνατότητα του ανθρώπου για αυτοθεραπεία. Η ίδια διδάσκει ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα για το άσθμα και τη διαχείριση του άγχους, που στηρίζεται σε αναπνευστικές ασκήσεις.

Μοιράζεται τις γνώσεις της για την σημασία της σωστής αναπνοής και με το ευρύ κοινό και γι’ αυτό  πραγματοποιεί ανοιχτές ομιλίες, σεμινάρια, ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές καθώς επίσης και  ιδιωτικές συνεδρίες αλλά και μέσα από το δικό της κανάλι στο youtube (ButeykoGreece). Εργάζεται επίσης στον χώρο του αθλητισμού βοηθώντας αθλητές να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους με βασικό εργαλείο την αναπνοή.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Θέμα: Βιωματικό σεμινάριο Πνοή – Buteyko στον Όλυμπο

Ημερομηνίες: 08 – 10 Νοεμβρίου 2019

Εισηγήτρια: Έλενα Παπαϊωάννου

Τιμή Πακέτου 3ημέρου: 300 ευρώ

Δηλώσεις Συμμετοχής: 6971883257 / [email protected] (έως 25/10)

 

Διαβάστε επίσης

Close