Όταν το ταξίδι ξεκινάει...

Όταν το ταξίδι ξεκινάει…

Ταξίδι. Ανακούφιση. Ξεκίνημα. Απελευθέρωση. Ξεγνοιασιά. Γνώριμες λέξεις, γνώριμα συναισθήματα αυτήν την περίοδο του χρόνου. Άλλος τελείωσε εξεταστική, άλλος πανελλήνιες, άλλος το σχολείο, άλλος την δουλειά, την πρακτική και πάει λέγοντας..

Όλοι όμως μοιράζονται τις ίδιες σκέψεις, τα ίδια όνειρα για αυτό το καλοκαίρι. Ίσως όχι τόσο ίδια, σίγουρα πάντως πλημμυρισμένα από αυτό το υπέροχο συναίσθημα της απουσίας τύψεων, της ελευθερίας, της αισιοδοξίας, το λεγόμενο “ουφ, πάει κι αυτό”!

Μπες σε ένα πλοίο, σε ένα τρένο, σε ένα αμάξι με καλή παρέα και ζήσε το ταξίδι που μόλις ξεκίνησε! Κάνε αυτό το καλοκαίρι αξέχαστο! Πάνε σε μία συναυλία, διάβασε ένα βιβλίο, δοκίμασε μία καινούρια γεύση για τον ουρανίσκο σου, πάνε σε ένα μέρος που δεν έχεις ξαναπάει και πάντα ήθελες αλλά δεν πήρες ποτέ την απόφαση. Τώρα είναι στιγμή. Το ξέρω, κλισέ, αλλά το αύριο δεν σου το εγγυήθηκε κανείς..

Αυτά που μένουν στο τέλος είναι οι στιγμές. Στιγμές με εσένα, με εκείνον, με εκείνη, με εκείνους που σε κάνουν να κλαις και να διπλώνεσαι στα δύο από τα γέλια, με εκείνους που σταματάς πού και πού, τους κοιτάς και νιώθεις ευλογημένος που τους έχεις δίπλα σου.. Γι’αυτό, με μόνες αποσκευές την τρέλα και τα χαμόγελα και συνταξιδιώτες τα φιλαράκια σου.. make some memories and this summer an unforgettable one!

Άντε και καλό μας καλοκαίρι!

Πηγή: sskepsis

Διαβάστε επίσης

Close